![]() |
poi acolo cam cat se cere?
|
...
|
sincer eu nu as da mai mult de 50 $ pt a afla doar cati cai putere are masina ... la o adica mai bine aflu singur decat sa cheltui atati bani care ar putea sa duca la achizitionarea unei piese sau ceva ...fara suparare
|
Pacatosule io am un cap de tractor....adeka TIR.....
Si are 440 cp greutatea de 5 tone....ia vezi daca formula aia a ta e buna????mie imi da cu virgula:P:P:P |
Dupa mine nici chiar daca as sti puterea exacta a masinii nu m-ar ajuta prea mult.Tot cronometrul e de baza.Pun io mana si masor o acceleratie si niste reprize si atunci vad unde ma situez fata de alte masini.De 100E cat e un test din ala iti pui draq un filtru de aer!
|
Quote:
si cu cronometru......cele mai bune informatii le ai daca faci teste cu masina pe un traseu special cu aparatura profesionala de masurare a timpului si vitezei..... |
-
p m.. exista accelerometru sau cum dracu i-o zice... e 250 de para.. oricum nu merita dar este destul de precis.. iti calculeaza acceleratia masinii de la 0-100 sau 160...
se vinde de aia care aduc antiradare.. am uitat cum le zice.. calculatoru de pe pagina aia e teoretic in cel mai bun caz. |
Quote:
|
Interesanta ideea asta cu calculatul pe hartie. Formula nu are de ce sa fie eronata. Singura problema este masuratoarea care daca nu e exacta, la revedere... Si in plus performantele pilotului nu sunt intotdeauna cele mai bune.
|
MASURARE CAI PUTERE
SE POT MASURA CAII PUTERE IN ROMANIA...LA STAND :?:
SI DACA ADUCE TESTUL IN BUCURESTI, AR FI BINE SA NU FIE MAI MULT DE 20-25$ :idea: [/b] |
Quote:
1/4 mile inseamna 400 de metri nu ? Si mie mi-a dat asta : Horsepower Results - 1/4 Mile Method Your Opel Astra weighs about 2650 pounds and can complete a 1/4 mile in about 14 seconds. That means that you've got about 190.88 HP at the wheels, and about 248.14 HP at the flywheel. ... Si nu am inteles ce inseamna Flywheel ... Anybody ? Inseamna masina cand sta pe Bancul de teste ? Or What ? |
odata iti arata cati cai putere se transmit la roata (wheel) iar flywheel dupa cate stiam eu era fulia .... nici eu nu sunt sigur la chestia asta ... asa ca mai asteptam parerei ....
|
Chiar nu e cineva care sa investeasca intr-un aparat care sa dea puterea motorului si cea la roata?!?!?!
|
flywheel
era volanta si e vorba de puterea motorului fara pierderi in transmisie, etc. Bancul merita doar pt. a scoate gargaunii din cap unora cu Oltcituri si Dacii de peste 100CP! Chiar nu stiu cine l-o avea daca il are! Sa fie Dan Necula? Altul mai tare in masini de curse eu nu stiu...
|
hm...nu cred ca sunt gargauni la cei care cred ca au depasit suta la daciile lor...am vazut ca esti mecanic...ar trebui sa stii mai bine ca se poate asa ceva...nu e usor...dar se poate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning