![]() |
Re: Marele Premiu al Buzaului (2009)
se vor tine tot la vernesti acolo dragos ? nu-ti dau astia de la primarie o strada cu 2 benzi pe sens ? :D eventual varianta ? :D
|
Daca am facut unde am facut pana acum inseamna ca atat am putut obtine. Nu vreau sa fiu gresit inteles, dar in atatia ani m-am saturat sa tot aud sfaturi legate de aceste curse, de parca eu nu m-as fi gandit inainte. Atat am putut si pot face. Astept sprijin si fonduri nu idei, mai ales ca pana acum nu faptul ca drumul are 4 sau 2 benzi a contat ci calitatea publicului si imposibilitatea de control asupra lui. Varianta, indiferent care din ele, sunt drumuri nationale/europene si nu apartin de primarie nici de Consiliul Judetean.
Daca pana imi fabric eu gardurile pe care mi le-am propus se gaseste altcineva care crede ca poate organiza, are fonduri, relatii etc., am spus, cu cea mai mare placere ajut. Daca nu... fac asa cu ce am eu, cum si cand pot. Pe scurt: - ORICE drum judetean, drept, de cel putin 1200 m lungime si 6 latime, cu asfalt bun si nu in valuri, cu ruta ocolitoare la indemana poate fi aprobat si utilizat - drumurile orasenesti gen N. Balcescu, Unirii, Transilvaniei NU; drumurile europene sau nationale NU, gen varianta - aeroportul de la Boboc NU Niste conditii suplimentare pentru a desfasura o cursa ar fi ca traseul sa nu fie la mare distanta de orasul Buzau, drumul de acces sa fie practicabil, sa nu fie padure sau in localitati, sa nu fie in panta cel putin zona de 402 metri Acum, la acest moment, exista doua posibilitati: Vernesti si Tintesti, ambele lungi, late (asfalt mai bun la Tintesti), aproape de Buzau, rute ocolitoare. Ramane de vazut pe care o voi alege. Spuneti-mi doar ca aveti un sponsor (care doreste publicitate) si eu, printr-un contract de comision va acord pana la 50% din suma data de societatea respectiva. Exista jaloanele, steagurile, statiile, porta-vocile, generator in caz de boxe, parapeti la start, semne rutiere, premiile sunt gata, banda de delimitare, mai trebuie sa fac gardurile pentru care am nevoie de bani. In rest, ambulanta (8 ore, aprox. 1500 ron sper), transportul materialelor, plata celor care ajuta, suplimentarea premiilor.... sper sa fie acoperite de taxa de participare (va fi chiar gratis pentru unii) pana una alta. Acum toata lumea stie in ce consta acest MPBZ. |
dragos, eu zic sa ne intalnim si sa vb, sau sa-mi dai un id de mess, in legatura cu Bobocu, in seara asta am discutat cu cineva si mi-a zis ca este posibil pe o artera, sau ceva de genu asta... adik e deschis subiectu presupun, si... ar fi ceva pe aeroport
|
iti garantez ca s`a discutat mult pe tema asta si in aceasta perioada este imposibil sa faci rost de aprobari
|
Da, pe "artera" se poate, dar nu se va aproba, in niciun caz prea curand. Am incercat si eu si alte persoane, unele chiar care lucreaza acolo. Motive sa NU se poata face sunt 99%. Ramane 1% norocul chior si ar dura prea mult.
Am scris mai sus ce se poate, adica este realizabil la momentul de fata, din punctul meu de vedere. ymsg!: SALNTDICK; telefon 0723. 299. 973; mai mereu sambata seara la Finante |
mult succes....se vor gasi variante..mai greu este cu publicul;) ne-ar trebui niste custi pt unii.....Numai bine!
|
Pana la acest moment exista jaloanele, premiile, banda, bannerele de start, garduri 70 de metri in total, portavocile, statiile. Luni intra si cererile la autoritati. Mai e nevoie de vreme buna, oameni la sprijin si cam atat.
Pana atunci va puteti acomoda cu noile incadrari: Categoria Street clasa 1 FWD aspirat clasa 2 FWD supra-alimentat / RWD si AWD aspirat clasa 3 RWD si AWD supra-alimentat Categoria Profi clasa 1 FWD aspirat clasa 2 FWD supra-alimentat / RWD si AWD aspirat clasa 3 RWD si AWD supra-alimentat Premiul special Most Valuable Driver: a. S1 vs S2 b. win "a" vs S3 c. P1 vs P2 d. win "c" vs P3 e. win "b" vs win "d" S = castigator o clasa Street (1, 2 sau 3) P = castigator o clasa Profi (1, 2, 3 sau 4) win = winner In categoria Profi se includ acele autovehicule cu modificari esentiale nespecificate in talon (exemplu: motor schimbat, alta tractiune, no2, elemente de caroserie lipsa sau usurate gen geamuri din plastic, lipsa elementelor optice gen faruri/stopuri etc., slick-uri; lista completa va fi specificata in regulamentul particular dar in principiu este vorba de aceleasi conditii pe care o masina le are de indeplinit la o inspectie ITP). In acest caz nu se mai cere la inscriere valabilitatea ITP-ului. Succes! Va salut! |
se stie cumva o data a evenimentului?
Multumesc |
imi place stilul asta de incadrari ,pentru sprijin ai nr meu .bafta ne vedem sambata
|
pt sprijin sunt disponibil si eu Dragos..
|
Re: Marele Premiu al Buzaului VI - etapa 1 de accelerare -PROLOG (2009)
Si daca am 400 cai si nu am nici un far scos, masina arata stock, la ce categorie ma incadrez? Sa zicem ca in certificat am 200 cai.
|
A ramas pentru maine 12 aprilie evenimentul? Unde si la ce ora incepe?
|
Quote:
Cursa NU a fost anuntata oficial, NU se desfasoara nimic deocamdata, NU s-a specificat nicio data, inca. |
A fost o intrebare teoretica, eu nu am nici o masina. Doar ca-s nelamurit in legatura cu incadrarile, la prima vedere mi-au placut dar pe urma am inceput sa ma gandesc :)
|
Atunci gandeste-te mai... atent. Cum scoti tu o putere dubla dintr-un motor prin mijloace "legale"?. Crezi ca aceasta putere e usor de pus pe asfalt daca nu apelezi la slick-uri cel putin? Ia exemplul lui Uta. Nu si-a dublat puterea, nu a schimbat motorul, nu are no2. Atunci inseamna ca masina lui este Street 2 si se da cu masini aspirate RWD si AWD, adica cel putin BMW-urile legale. Prin aceste incadrari nu se cauta multumirea totala a masei de participanti ci doar sa se stabileasca ce masina e mai buna in functie de tractiune, tipul motorului si modificarile aduse. Pentru restul exista libere sau alte evenimente.
Ca sa concluzionez: nu este vina organizatorului sau a celorlalti concurenti ca cineva are o anumita optiune la achizitia unei masini. Cum de cele mai multe ori diferentele apar din cauza tractiunii si a tipului motor, pe baza acestora am separat masinile. Partile bune ar fi ca nu mai apar discutii cu privire la putere, cuplu, greutate, alte motoare, cu sau fara no2... adica acele aspecte care decurg de fiecare data dintr-o astfel de cursa. Eu de exemplu prin mijloace ortodoxe as putea ridica puterea masinii la 120-130 cp, adevarat cu cateva mii de dolari. La greutatea de 825 kg poate ca as veni la o astfel de cursa unde as concura la S1. Cert e ca nu ma obliga nimeni. Cum la fel de bine tot nimeni nu ar trebui sa presupuna cum e mai bine cat timp nu organizeaza. Eu v-am divulgat incadrarile ca sa va obijnuiti cu ele nu sa le comentati. Eu le consider competitive si stimulative. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning