Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Fac portrete (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/109794-fac-portrete.html)

adrianodisegnare 18-04-09 13:47

Re: Fac portrete

Si inca ceva, am uitat, dati si voi o parere, o critica orice.. ;) thx

thundermike 18-04-09 13:55

wow...desenezi prea misto, bft in continuare

Darius DMS 19-04-09 21:16

mama ce tare e ferrari din prima pagina......un cuvant;SUPERBAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!la comanda nu faci?

adrianodisegnare 19-04-09 22:04

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2250535)
mama ce tare e ferrari din prima pagina......un cuvant;SUPERBAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!la comanda nu faci?

ba da, pot sa desenez orice masina doreste omu.. daca doresti ceva anume te astept sa vb pe messenger , adriano_disegnare

adrianodisegnare 20-04-09 11:57

In curand mai multe desene, pana atunci mai multe pareri ;)

adrianodisegnare 24-04-09 12:39

1 Attachment(s)
Postez doar eu pe forumul asta ? Vad ca nimeni nu acorda atentie..
Oricum, asta e un desen in pensula si aerograf pe un perete, facut cu ceva vreme in urma.

blue macca 24-04-09 21:41

(hai sa nu te lasam sa postezi doar tu...)
in primul rand, felicitari pentru initiativa, foarte tare faza (cu airbrushul poti avea gradatii iar cu pensula poti interveni cu linii sigure si subtiri)
desenul e de efect, dar are si unele greseli... (e si normal, e pe un PERETE, o suprafata imensa - pentru a face corect un desen, ai nevoie de enorm de multe constructii ajutatoare); cele mai mari probleme sunt la roti...
dar oricum, ar fi genial daca ai putea face rost de (ca daca aveai, deja postai) o poza cu lucrarea finala (preferabil frontal).

adrianodisegnare 24-04-09 22:01

ms blue_macca pt sustinere. Da, desenul e imens, cam un metru si ceva, aproape si jumatate cred.. Dar nu i-am mai facut nimic, asa cum e acolo, asa a ramas.. As putea sa fac si o poza frontal, dar nu prea pot momentan, pt ca peretele nu e la mine acasa .. :))
Oricum , stiu ca sunt si greseli, e normal, dar pe viitor se remediaza.

adrianodisegnare 25-04-09 13:26

1 Attachment(s)
Pana una alta, inca un portret.. :D Poza e foarte slab calitativa, dar oricum...

Evoluzione 26-04-09 14:14

Frumos. Ferrari-ul si graf-ul (intra in categorie, cred) sunt chiar reusiti :)
Dar tot nu intaleg dece jantele au fundal alb :oops:

PS. Lasa timp oameniilor sa posteze si ti se vor comenta lucrariile ;)

adrianodisegnare 26-04-09 15:06

La desenul de pe perete, dupa cum am spus, nu e terminat.. L-as fi terminat de mult, dar repectivul cu garajul, care m-a invatat cate ceva despre desen, mi-a dat alte treburi de facut si a ramas asa neterminat.. dupa cum vedeti e si un fel de robot mai in spate, e doar in pensula, nici acela nu e terminat... .. Deci, de asta, fundalu e alb... Sper sa apuc sa termin toata grafica de pe bucata aia de perete..

JunKer_hP 26-04-09 16:10

ai de p....l...m :-O..ai talent nu gluma ! Superbe desenele!

adrianodisegnare 26-04-09 19:36

:) Ms...

RazuS 07-05-09 20:46

salut .. ce sa zic Ferrariul este impecabil .. f. frumoase umbrele si efectul cu florile .. masina parca iese din ele .. ii da un "aer" de bun-gust .. cat despre portrete .. cui nu iar placea unul pe format a4 inramat si pus in perete ? ... bafta mult stii sa desenezi

balint 13-06-09 12:45

daca terog imi faci si mie niste portrete

All times are GMT +2. The time now is 18:44.

- Copyright 2026 4Tuning