![]() |
Re: atentie pt cei care au folii inchise pe fata
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu prea-mi vine sa cred,dar ma rog....
|
Quote:
|
I-a fost retinut certificatul si i s-a rupt foita unde sunt trecute inspectiile RAR, e adevarat. Asa am patit si eu la audi cand a uitat tata sa faca inspectia tehnica: s-a rupt foita din certificat unde sunt trecute stampilele RAR.
|
Quote:
ai castigat la poker? :) |
Ba da wai, certificatu de inmatriculare :D N-am castigat nik.. nicio mana nu mi-a intrat... Mito a luat la final frumos tare :))) nu mai joc hold`em in viata mea.. traiasca 5 carti :)))
|
nu stiu daca il taie ca tot ei tre sa il scrie si...e greu cu scrisu...dar il opreste...am patit si eu de 2 ori...si mai urmeaza..
|
S-a inventat computerul.;) Da probabil ca nici cu tastatura nu prea o au.:D:D Deci eu as putea sa ma astept la orice cu 70% transparenta.:-?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
nu is pesimist...da ma aud de la departare cand vin...si ma trezesc cu bastonu..
"buei...da ce se aude asa tare...da ce-s cu jantili astea...da asa-s farurili....sau le-ai miscorat?...da di ci nu-i trecut in talon buei...ahaa..asta ramane la mini!" cand ajung la botosani o sa imi "pierd" talonul si sa imi fac altu..macar nu o sa se mai ia de jante.. |
Quote:
|
Sal...am si eu un bmw foliat...asa l.am luat...cum imi dau seama dak sunt folii autorizate?Am eticheta din aia pe ele,niste acte care nu stiu cat de originale si valabile sunt.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning