![]() |
Re: E90 - tuning
Quote:
|
punei doar arcuri ca o sa o cobori cam 3 cm..si sunt 250 euro cam asa
|
Quote:
|
lol...
Dupa ce ai mai cumparat jante?Oricum le freci de bordura.Dupa ce ai mai vopsit masina?Oricum o sa fie zgariata. De ce sa nu cumperi suspensie? :) Un bmw arata bine cand e "lasata" . Nu cand e sus , ca vezi doamne ma duc cu ea la "munte" . |
Quote:
|
inteleg.dar imi dai dreptate ca,fara suspensie nu arata bine?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sfat,i ai jantele astea daca tot te ai plictisit de alea, arata MULT MULT mai bine decat multe modele, o poza cu interiorul ai?
|
Quote:
|
Re: BMW 320d E90 - tuning
5 Attachment(s)
NOI MODIFICARI
|
:) ce tare...primul BMW dupa al meu cu astfel de jante, din ce am vazut eu in Ro...sa ai grija cu ele ca sunt destul de sensibile, dar se indreapta la fel usor pe cat se indoaie. Unde le-ai gasit? ca nu se mai fabrica de ceva vreme...dimensiuni?
|
Quote:
|
Man, frumoasa masina ai. Sa o stapanesti sanatos.
Fa niste poze din toate unghiurile, sa o admiram mai bine :) Pe viitor ce modificari ii vei aduce? Succes. |
Re: BMW 320d E90 - tuning
11 Attachment(s)
Alte modificari
Am vopsit-o iar dar in 2 culori capota si portbagajul, kit suspensie schimbat 30/20mm ajunge, discuri ventilate si perforate(dublu ventilate)palcute de frana - senzori, jante pe 18", prelungire bara fata Hamann, stopuri cu led-uri si mai urmeaza sa ii montez un volan cu padele de M. Pe anul asta cam atat. |
ai masina frumosa boss chiar i.mi place so stap sanatos si fara incidente
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning