![]() |
Re: Cielo.. normal.. :D
60 ron kit-ul unde i-am spus eu ;) Cred ca iese mai bine de la el.
|
vreau suspensie sport.. s`o mai las de fata 4-5 cm si de spate 2-3..
stie cineva unde gasesc si eu la niste preturi rezonabile? |
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/77049-cielo-putin-diferit.html
Vorbeste cu KTL el iti poate da mai multe informatii. Sau urmareste topicul lui atasat mai sus si ai sa vezi ce a pus el pe masinuta lui. |
La cat se schimba distributia la cielo.. la 60.000?Ca am 56.000 si ar cam trebui sa o schimb.Cred ca am si o planetara cu probleme.. ca se aude un tacanit ciudat + ca trebuie o revizie generala.In ultimul timp nu prea am mai ingrijit`o..
Imi recomanda si mie cineva din Craiova un mecanic bun pentru Cielo? |
Cand se aude tacanitul? numai cand esti in curbe, in mers sau si cand intorci de volan pe loc?
Apropo de trepidatul volanului, am vazut ca ai jante de aliaj, iti vin perfect pe butuc sau stau prinse doar in prezoane? Daca nu, ia niste inele de centrare sau le faci la un strungar! Si mie imi facea la fel, intre 90-100, 110, tremura fara motiv volanul... Dupa am pus inele de centrare si pana la 140 nu mai tremura :) |
Am o problema cu ambreiajul acum.. Am ramas fara pedala.E ca si cum ar fi pusa acolo de forma.. nu mai face nimic..
Pana cand ajung cu ea la service maine.. are careva idee ce ar putea fi?Pe cine am intrebat.. au zis ca e fie cilindrul de ambreiaj,fie placa de presiune sparta.. fie pompa de ambreiaj.. Poate a mai patit cineva asa ceva.. Oricum eu m`am gandit sa schimb si placa de presiunde si discul.. sa fiu sigur de un lucru.. Dar nu mai am rabdare pana maine.. asa ca cine s`a mai lovit de problema si`mi poate da un sfat.. e bine venit!Multumesc! |
Felicitari pt masina. Arata super.
Poate fi doar aer pe instalatie, am patit-o si eu, am apasat pe cilindru si nu stiu cum dracu a luat aer... |
Cilindru e dus cel mai probabil! Daca ajungi cu ea la mecanic isi da seama, si nu e nevoie sa schimbi discul si placa.!
|
Multumesc de idei..
Pana la urma am schimbat doar pompa de ambreiaj.. era problema de la un furtunas mic spart.N`a fost nevoie sa schimb placa si discul.Nici pompa nu era neaaparata nevoie s`o schimb.. dar asa am vrut eu. Acum e ok.Cred ca in primavara o bag la vopsit.. |
pentru ca tot o bag la vopsit.. m`am gandit sa fac ceva si cu zgomotul care se aude in ea la peste 3000 de ture si care e enervant la drum lung..
cu ce`mi recomandati sa o antifonez?daca pun doar in usi.. o sa isi faca efectul?sau e nevoie si prin alte zone? |
Podea, portbagaj, plafon, usi (2 straturi si pe tabla dinspre exterior si pe cea de la interior) + perete de foc (trebuie dat jos bordul) si tot o sa fie zgomot. Foarte redus, dar nu se compara cu o masina din generatia noua :) Daca pui doar in usi, e ok, dar diferenta majora se simte cand faci toate cele de sus.
PS: la cat te ajunge vopsitul? |
nu stiu ce sa fac.. ma gandesc sa nu fie prea multa munca degeaba.
apropo, cu ce`mi recomandati sa antifonez? am vorbit la service`ul unde vreau s`o duc si mi`a zis ca e un material care vine in bucati de 50cm/50cm, iar 10 buc ajung cam pe la 200 ron.alte idei? tinand cont si de costuri.. o sa ma mai gandesc.. sa vad ce sa fac. mai astept pareri de la cei care au facut deja asta.. ce s`a schimbat, ce au antifonat.. care e diferenta? |
Antifonul saracului, alubandu' (10mx10cm = 45-50 de lei) :d Am dat si cu putin antifon cauciucat peste, cat era lipicios, am pus peste pasla (luata din praktiker cu 12 lei metrul) Asta la podea. La usi am folosit doar aluband. Am pus pe partea din interior, am pus si unde vine fata de usa si se simte... nush daca am iesit la mai mult de 3 mil. Se simte munca, dar daca faceam cu materiale profesionale sigur se simtea mult mai bine. Acum nu stiu sa zic daca s-a meritat ce am facut eu, ca nu am mers cu alt cielo de cand am facut treaba asta...
|
Imi zice si mie cineva, din ce cauza s`ar putea auzi un zgomot foarte enervant cand trec de 2500 de ture?(lasand la o parte zgomotul facut de ea in mod normal.. acum uruie rau).Nu e nici de la toba.. pentru ca daca o las "pe liber", zgomotul persista.
Sa fie oare de la rulmenti?Ar putea sa produca un zgomot asa mare? Imi recomanda si mie cineva in Craiova un mecanic bun? |
Quote:
Poi unde se aude zgomotul??? motor, roti??? daca vrei pot sa iti dau eu numaru de telefon unui mecanic bun! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning