![]() |
Re: NU POZA MASINA POLITIEI!!!
Quote:
2. Ori sa indrepte rasnita de pistol fabricat acum 75 de ani si sa zica : Click,Click, BOOM ! motive -> (1. nu au gloante , 2. si daca aveau gloante.. pistoalele din dotare a politiei is de tip :"Carpati" , romanesti , care trag intr-un stil inexplicabil , fac ce fac gloantele si evita tinta, trag cash) On-topic: Ca sa doboram tupeul murdar al POLITIEI ROMANE ar trebui sa facem cat mai multe poze/filme cand ii prindem in fapt , de ex : cand parcheaza neregulamentar ...etc. si sa postam on-line la televiziuni , si sa vada o tara intreaga cum respecta ei legea , daca e nevoie sa actionam si in instanta , pana se potolesc si sa le intre bine in cap , ca ROMANIA nu mai e ca acum 10 ani , cand totul se baza pe pile si spagi. Suntem in U.E., o noua era , adaptati-va politisti inculti cu 2 clase , si alea chiulite. |
Vorba lu arssura : Politia e o cu*va protejata prin lege!
|
Foarte importanti se cred politistii nostri ,platiti din banii nostri. Omul respectiv a facut o poza pe domeniul public ,nimic ilegal,iar politistii nu cred ca erau sub acoperire in vreo misiune si i-a deconspirat...
|
Crede-ma , daca eram in locu' acelui cetatean ii dadeam in judecata , si le ceream o gramada de bani , banii luati de ei pe 1 an intreg si ca salar si ca spaga , si nu ca as avea nevoie de banii lor , dar poate asa se invata minte , si in plus , imi sta si mie bine cu o pereche de jante noi si sa ii cumpar nevestei ceva frumos de valentines , nu ?!? ca sa se invete minte , toti gaborii din romania , ca "cultura" lor se demostreaza doar prin acea eticheta care scrie : AGENT , nu prin faptele care le fac , asa cred ei.
|
am vazut toata faza , pur si simplu cetateanul s-a dus in fata masinii si a pozat-o ( in timp ce gaboru era in ea).. cum sa nu te apuce cand vezi pe unu ca te pozeaza? Normal trebuiau doar sa ii confiste telefonul si atat! nu este de dosar penal.
Mai demult, acum 10 ani, mi s-a intamplat in belgia o chestie asemanatoare.. cum stim noi..toti romanii cum sunt..furaciosi:).. aveam niste colegi .. unul din ei a furat sapunul si prosopul dintr-o camera de hotel, tocmai cand era sa plecam de tot! Cand am ajuns jos , politia deja era in fata hotelului! au inceput sa ii faca omului perchezitie , timp in care eu ii POZAM ! Domnii politisti mi-au luat frumos aparatul de fotografiat si mi-au scos filmul din el.. si mi-au inapoiat aparatul ! DAR ATAT.. nu tu cearta, nu tu dus la sectie! Acesti politisti din film, fac un abuz de putere! Insa omul nu avea voie sa fotografieze , mai ales in timp ce gaborul era in masina! |
Nu vreau sa o spun , dar o spun, esti documentat putin eronat , ai dreptate dar ai gresit undeva ....
: NU AI VOIE SA FACI POZA/FILM UNUI AGENT/MASINA DE POLITIE IN TIMP CE SE AFLA INTR-O MISIUNE(in cazul de fata nu se aflau in misiune) !!! : SI AI VOIE SA II FACI SI ATUNCI , DAR NUMAI CU ACORDUL COMANDANTULUI SECTIEI , SEMNAT SI STAMPILAT(cum au televiziunile si ziarele). |
pai domnii agenti se aflau in misiune in momentul in care cetateanul le facea poze! Chiar si comandantul a zis.. erau in misiune, 2 masini, 4 oameni! ( 2 oameni in masini ) si 2 langa trecerea de pietoni ca sa vada cine acorda prioritate de trecere! Teoretic si practic.. agentii erau in misiune . Seful lor a declarat ca nu aveau unde sa parcheze masinile deoarece in alta parte ar fi stanjenit circulatia! Insa este eronat, unde au parcat ei .. este o straduta mica ( in spatele blocurilor ) si si-ar fi putut lasa masinile acolo, dar apoi ar fi incalcat alta regula! ( ar fi intrat pe interzis)
Si ca sa ii raspund si bunului prieten morpheusmaster :).. Orice agent nu este obligat sa poarte centura de siguranta chiar daca se afla/nu in misiune! ( asta doar in cazul in care este imbracat in agent si conduce o masina de politie). |
omul spune:
Quote:
|
Ce inseamna CEDO ?!?
|
curtea europeana a drepturilor omului !
|
Quote:
|
am o singura intrebare . eu merg pe strada si fac poze prin oras , si in locul unde fac o poza ( fiind pe domeniul public ) este si un echipaj de politie si il prind pe camera , am voie sa fac poza sau nu ? :)
|
Are dreptate Dolb 80% din politai sunt intelegatori,astazi in loc sa`mi dea amenda mi`au dat avertisment:D.Cioco de cand a intrat in politie a inceput sa o "arda"urat pacat de el ca era baiat bun inainte.Sunt curios ce rezolva baiatu.
|
Oricum ... nu cred ca ati fost opriti vreodata ... si sa vi se zica motivul opririi pe care mi l-au zis mie ...
"Motivul pentru care te-am oprit este ca ti-am recunoscut masina de acum vreo 6 luni ... cand ai avut o altercatie in trafic cu var-miu" ... mentionez ca oprirea s-a efectuat in mod regulamentar ... sirena ... girofar ... singura problema este ca "var-su" nu a depus nici un fel de plangere impotriva mea ... si in nici un caz impotriva MASINII :)) pt ca el masina mi-a recunoscut-o ... nu pe mine ... dar ... Polutia Romana strikes again ;) Later edit: Si student la drept fiind am inceput sa le vorbesc pe un ton mai juridic ... moment in care s-au taiat de la mijloc in jos ... si au inceput sa aplice regula "daca motivul opririi nu reprezinta contraventie ... hai atunci sa gasim altul" ... si cum nu aveam actele la mine ... mi s`a adresat cu, citez "hai da si tu de o sticla de vin acolo ... nu pt mine ca sunt la volan ... pt colegu`" ... din acelasi ciclu va prezint situatia cand nu imi mergea un far ... "hai mergem la masina sa scriem PV sau beau si eu o cafea...." ... cred ca o sa umblu cu o camera-nasture la mine ... si un microfon ... ca ei s`au distrat destul pe seama mea ... mai vine si randul meu ...nu ? |
Hahaha :lol: is tampiti astia ma .... auzi .. sa te opreasca ca ti-a recunoscut masina dupa 6 luni :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning