![]() |
Re: Gumpert Apollo Speed vine la Geneva
Sunt curios cat va scoate pe circuitul TG. "Vechiul" Apollo a fost cel mai rapid.
|
dupa cum am mai zis ... parca ii masina viitorului ... maine o sa faca unu o masina ce zboara ... ( sau ii deja facuta :D )
sper sa se opreasca cu design-ul asta ... mai zic daca ar fi o masina doua dar deja incep aproape totzi |
asteptam teste, performante, raport pretz calitate:P
|
Deci, asta este varianta stradala a Gumpert-ului... TARE!
|
3 Attachment(s)
Gumpert prezintă Apollo Speed
Germanii de la Gumpert au prezentat în cadrul Salonul Auto de la Geneva noul Apollo Speed. Propulsat de un motor biturbo în 8 cilindri, supercarul vine în trei versiuni de putere: 650 CP şi 850 Nm, 700 CP şi 875 Nm sau 800 CP şi 900 Nm. Performanţele vorbesc de la sine: de la 0 la 100 km/h în 3.0 secunde şi de la 0 la 200 km/h în 8.9 secunde. Viteza maximă: peste 360 km/h. Alte caracteristici includ o înălţime de 1.105 mm, exterior în două culori, aerodinamică îmbunătăţită şi noi stopuri. La interior avem volan detaşabil, piele sau Alcantara şi centuri de siguranţă cu prindere în patru puncte. Opţional se poate comanda şi aer condiţionat sau DVD player, însă de ce ai face aşa ceva în cazul unei maşini proiectate pentru peformanţă pură? |
ultra-rare and ultra-fast....no comment!
|
rasar ca ciupercile masinile astea super sport.. e super,probabil ca criza asta aduce si avantaje nu doar dezavantaje:)
|
superba masina e prima data cand aud de compania Gumpert, adica nu prea auzi des asa cum auzi BMW, Mercedes etc
|
mai e ceva de zis ;)) ?
|
mie una nu imi place
|
daca tot sau chinui la asa ceva cu estetica ... macar faceau un bugatti din punct de vedere tehnic...
|
voi stiti ca masina asta are scaunele fixe [pt centru de greutate a masini sa fie perfect]...PURE RACING and legal
|
asta bate si naveta spatiala de la NASA... parca tot apollo si nu stiu cum ii zicea :D
|
Gumper Apollo este inca cea mai rapida masina testata de cei de la topgear pe circuitul lor,cu un timp mai bun decat mult mai renumiltele Ascari A10,Koenigsegg CCX,Pagani Zonda F Roadster sau Veyron :).Si tot la topgear au spus ca cei de la Gumpert au spus ca daca masina ar rula cu 200km/h intr-un tunel ar avea destula aderenta cat sa mearga "up-side - down"...deci forma aia ciudata nu este degeaba.
|
Mama da ce mai "rasar" masinile super sport in ultima vreme.Arata f bine,imi place mult partea frontala si super performante din partea ei ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning