![]() |
Re: Corvette Stingray Concept dezvaluit in Chicago
Parca ar fi ceva masina din viitor
|
pur si simplu incredibila !
|
frumoasa...nush dak demna de "StingRay" dar merge
|
Arata extaordinar de bine masinuta asta si ar fi pacat ca pe viitor sa nu se respecte aceleasi linii ptr noul model de 'vette, mai putin cele 4 tobe care,da sunt frumoase sunt mari sunt 4 la numar dar,nu au nimic in comun cu liniile masinii si nu cred ca au ce cauta pe aceste model.
Mai bine s-ar potrivi 1 sau 2 tobe cu o forma studiata si interesanta de paralelogram. |
Calumea a pastrat formele masini originale imi place abia astept sa vad filmul :D :))
|
arata bine modelele americane "reincarnate" chevy, dodge.... si la asta se putea sa-l faca sa semene mai mult cu stingray-ul din '59....e frumos si asa, dar parca nu este unul stingray autentic
|
tare....respecta liniile de corvette foarte bine, inva evacuarile alea parca sunt cam multe...
|
frumos mie unul imi place :D
|
Superba.. sunte de parerea ca oricine ar fi multumit sa aiba o asa bijuterie..
|
asa ceva e incredibil!!! :shock: daca ar produce-o acum,ar umili concurenta!8) .superb....
|
la stadiu de concept pana se trezeste vreun arab nebun si bogat ca vrea el, eventual il si cromeaza, ca de e la moda
|
Daca ar fi īn fata numai putin mai ascutita, ar arata si mai bestial.
Americanii au nimerit-o cu asta direct la gaura asa cum trebuie. Acuma daca conceptul ramīne concept si n-o baga īn productie īnseamna ca sīnt niste prosti. Cred ca cu legenda asta modernizata ar mai iesi GM din criza cīt de cīt. |
Tare sunt curios sa vad cu ce motorizare vine...:-)
Arata superb desi printre formele restilizate se intrevad liniile aceleiasi caroserii deja consacrate pe seriile C si Z... |
pur si simplu genial
|
minutatie de masina
corvette... si apoi pot s mor |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning