![]() |
BMW
To:mertan:
Din M-20 2000cc ai posibilitatea sa scoti undeva nu mai mult dechit pina in 230 cai putere defapt a cam model vechi si e greu de obtinut asa ceva, in Ukraina am vazut asa model facut la noi in Chisinau nui pina chind toti se bazeaza pe de tip M nou.. !-Sa schimbi tevele de iesire de gaze chear de linga motor sa pui SUPER-SPRINT asta firma de tuning face anume numai pentru BMW, apoitoata teava de gaze sa fie linieara cu tobe Sport.. 2-Un APEX-i ACF numai dechit el da vreo 30 de cai la asa model de motor cu dinsul poti adauga cantitate de benzina si mai multa doza si mai putina adica e o chestie serioasa ajuta mult la motor el coasta undeva 400-500 de EURO cred ca la voi in BUCURESTI e mai eftin de facut comanda voi sunteti mai aproape de Unguri,Germani si altele.. 3-Injectorul numai dechit tot asa de pus SCHRIK sa fie mai mult aer in motor..undeva 20 cai. 4-De schimbat arborele distribuitor de firma SCHRIK sau DBBAILS-e cu faza mai lunga si supapele le apasa cu un 1 injos mai mult si faza mai lunga.-undeva vreo 40 de cai SCHRIK e cu faza mai mica ele sunt mai slabe.. 5-Cip tuning la MAMA-TRONIC asta o sa dea vreo 20-25 cai putere si inca dezvoltarea toratieilor pe minut de la 6600 de rotatii se va adauga pina in 7300 de toratii pe minut.. Multe se poate de facut problema e in bani si rabdare pina ce le aduce dar restul sunt fleacuri.. |
BMW
3 Attachment(s)
Da suntem chear din Chisinau si inebunim ca alt ceva nui ieste interesant dechit dezvoltarea SHOU TUNING ENGING..:)
Uite ce face aicea SCHRIK-arborele distribuitor cu modele de M---si asta inca nui tot,pur si simplu ca sa fii la curent ca multe lucruri schimba motorul... 8) Daca mai detailat dore da emailul tau am informatie de toate modelele de SCHRIK in ACROBAT-RIDER.. Performance Cams for M60 4.0L V-8 This kit utilizes four Schrick street performance camshafts (2 intake and 2 exhaust) for tremendous mid-range power gains. Performance is further enhanced by a special computer chip which modifies the timing and advance curves to take full advantage of the new cam profiles. Power increase starts at 3000 rpm with no power loss at low rpm's. Maximum power derived from 4500-6000 rpm's. |
BMW
2 Attachment(s)
Acceleratie la distanta de 402 metri, in chite secunde dezvolta la acest DRAG in MOLDOVA CHISINAU..
|
acum am descoperit site-ul vostru...
n-am inteles nimic din ceea ce scrie, recunosc, dar am vizualizat toate paginile si m-am uitat la imagini... sunteti incredibili, nu ma asteptam sa fie asa de dezvoltata treaba la voi... am un prieten care mi-a povestit de voi, dar pana nu am vazut nu am crezut bravo voua, nota 10 |
felicitari, eu sunt fericitul posesor al unui M3 E46 preparat Hamann (app 400Cp) daca tot zici ca esti un mic \"doctor\" ar trebui sa stii kitul :wink:
|
BMW
3 Attachment(s)
Respect mult voua si la altor...
To:Alex_55: Inca nustiu ce motor anume a,i si ce an e la motor dar presupun ca daca ai M-3 cu volumul 3.6 poti sa ai numai un KIT COMPRESOR, sau un model mai noi 3.3 tot KIT TURBO-COMPRESOR firma care nustiu ele sunt multe.. Deatita ca M anume ele si asa au cai putere dupa litraj fara TURBO-COMPRESOR adica motor MECANIC acolo crede ca nai ce mai face, dar ca sa adaugi mai multi cai putere este doua variante COMRESOR si TURBO-COMPRESOR inafara de :NITROUS: ca amindoua variante numai dechit de tip sport original dar nu stoc de la vreo marca simpla de motor sau masina... |
Re: BMW
Quote:
turatii...ce spui tu aici deja ii trebuiesc supape ca pe cele stock le va lovi pistonu 2- nu are cum si nu cred 3-nu cred 4-din nou nu iti cai astia nici o data decat daca il ai turbo spui ca lucreaza cu aprovizionarea de benzina , degeaba ii zice el la pompa ba gase 3 bari de ex...daca ea nu poate decat 2 5-posibil 6-ai inceput bine dar ai sf mai prost decat ce ai scris mai sus 7- nu am mai auzit de asa ceva pana acum.... este doar o parere dar probabil voi acolo sunte-ti mai bine informati. sper sa nu deranjeje ce am scris mai sus |
bphoto5.jpg e s38 adica m5 e34 de 3.6 315 bhp !
niciodata m3 asa cum ati numit poza ! |
BMW
Ce BMW ai tu si crezi daca ai M-3 tu faci treaba fuuuuuuuuuuuu adica ai bani si crezi ca tu mergi binesor ce zici ca te rup cu M-60 V-8 cu 370HP Cuuuu volum 3000ccc fara TURBO FARA NITRO te fac cu tatu si la bani si cum vrei fu ni te injosi nai vazut nimic in viata numai de pe jurnala foto uite un KIEV ce se face UITE in MOSKOVA uite si iesti CHIOR
atit chiti de al de tine vor fi incapatinati nu va fii BMW in ROMANIIEA voastra Nu va suparati vedem la primavara ce o sa faceti chind o sa venitin CHISINAU cu BMW sa sti nioooooo CHISINAU nu vorbim da facem ai inteles DOWN haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8) |
e adevarat ce a spus scorpion. in alte tari virusul bmw este mai avansat, chiar si in tarile estice, care aveau numai lada si volga.
|
Re: BMW
Quote:
2 nu am nici masina 3 aberezi 4 incearca sa ma convingi ca chiar poti scoate atatia cai dintr-un motor de 2.5 24v ma iei cu cod de motor ...pai motoru ala are 286 de cai tu zici ca are 370. 5 nu te cred ca sa imi dovedesti arata-mi o poza ceva cu un dino la masina ta. 6. si daca ai 370 de cai pe hardughia aia de caroseri tot degeaba cetatene minunat . 7 spui ca vi la bucuresti vino si o sa te astepte o supriza care a batut m5 e39 8 CONCLUZIA NU TE CRED ! |
si daca vi in bucuresti pana ce o sa te dai cu supriza noastra in materie de BMW o isi scoata din cap cursele subaru wrx sti ....
sa nu o iei ca pe o cearta eu nu ma cert ci doar incerc sa inteleg ceva ... repet adumi dovezi ca chiar poti face ce ai zis ! |
BMW
11 Attachment(s)
To:Turbo110:
Uite turba DOWN ce iesti uite si nu bate capul.... Pentru ali amatori uitativa e interesant... 1-Cip tuning la MAMA-TRONIC asta o sa dea vreo 20-25 cai putere si inca dezvoltarea toratieilor pe minut de la 6600 de rotatii se va adauga pina in 7300 de toratii pe minut.. 2-De schimbat arborele distribuitor Camashaft de tip SPORT firma SHRIC sau DBBILAS care adauga vreo 40 cai putere..noi SHRIC pina in 2000-300 euro sau ale tale vechi sa la dai la firma DBBILAS sa le faca pe atale undeva 1500-2000 euro.. 3-Bugiile de tip tot SPORT firma BRISK da 6cai..undeva 20-40 euro bucata... 3-De schimbat apsolut toata linea de tobe de gaze..asta pina 13-18 cai.. 4-De instalat Bort COMP APEX-i ACF modelul-2 undeva 30-40 de cai, el lucreaza cu aprovizionarea benzinei in ijector si alte sisteme mari... undeva 500-700 euro... 5- De schimbat filtrul de aer de pus de sport..3-5 caai...asta cred ca stii deamu..:) 6-De schimbat pistoanele si toate matele de jos a motorului de la modelul: exzemplu 2.0 poti lua de la motorul 2.5 sau 2.5 de la 2.8: asta sunt modele M-50..cred ca mai inteles..asta a sa schimbe tactul la ridicarea pistoanelelor si compresiea se va ridica pina 12-13 asta vreo 60 cai.. 7-Si de schimbat injectorul pe unde trage aerul si depus altul SHRIC sau SUPER-SPRINT adica alt injectie si mai mult aer patrunde in cilindri, si inca mai pui si APEX-I ACF si e minunat atunci tu poti adauga mai multa cantitate de combustibil in cilindre, adica mult aer patruns multa benzina multii caii..:) |
tu mie in pozele nu mi ai aratat decat 3 axe care ti le iau si eu de pe net
o admisie o bara intre amortizoare. se pare ca nu ne intelegem deloc. Arata-mi o harta de dyno sa cred ?! ca poti face ce ai zis tu ! |
APEX-I ACF.JPG
vezi ca ai uitat sa scoti semnu de la e-bay din coltu dreapta al pozei TOT NU NE CRED ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning