![]() |
Re: turbo!
Quote:
|
Re:
Quote:
Nu are inca o turbina? Sau preferi o varianta de upgrade? Daca da, unde ai vrea s-o urci, ca si putere? Merci! |
1 Attachment(s)
Poti aduce asa ceva? Pret?
|
1 Attachment(s)
Spate :twisted:
|
O KKK K27 racita cu apa pentru un motor de 2.5 benzina aspirat se poate?Merci!
|
Re:
Quote:
Am sa te rog sa-mi spui ce cod are turbina si de pe ce masina este! Nu-mi zice GARRETT, ca nu-i suficient, codul complet (ex: GT1749, etc). Merci! |
Ai cumva ceva pt Golf 2 - 1,8 GTI 16 V motor KR
|
un pret te rog pt 2 turbine Mitsubishi TD04(sh daca sint disponibile) si un timp de livrare
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai cat se poate scoate dint-un motor de golf , as merge pana la maxim , nu am idee cam cat se poate , Vreau mai multi cai, am deja 139 din fabrica , daca se poate mai mult , nu strica .
|
Re:
Quote:
insa iti pot recomanda un K26 reconditionat, la 550 EUR +TVA, sau un hibrid K26/K27 care se monteaza pe porsche, la 1800 EUR +TVA, NOUA! Spune-mi, te rog care varinata iti e mai buna, merci! |
Re:
Quote:
Iti pot da un compressor de pe Corrado G60, reconditionat, la 600 EUR +TVA, sau o turbina K04, care se monteaza pe Audi/VW/Seat/Skoda 1.8 T, la 450 EUR+TVA |
Quote:
|
si din compresorul de corado cam se perfomante se poate scoate , si din turbina ce , care e mai indicat , si cam care ar fii modul de montare pe motor ca la compresor nu stiu
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning