![]() |
1 Attachment(s)
Si inca o poza care mie imi place sper sa nu se supere baiatu cu sgm-ul pe mine ca l-am \"copiat\" dar nu m-am putut aptine in poza asta .
|
Acu ca v-am spus cu ce am inceput si v-am si arata ce-am facut sper sa va schimb un pic parerea
|
mane, dragutza daciutza, e bine cum au zis altii sa te uiti pe site, sa mai vezi, sa-ti mai clatesti ochii, dar tine cont ca daca vrei sa faci TUNING, ar insemna trebuie sa fie cat de cat unica!!!
|
Multumesc , am sa incerc dar stii ,cand este vb de dacia nu prea poti sa o faci unica , pt ca intotdeauna exista cineva care a facut acelasi lucru ca tine cand vine vorba de exterior sau interior .
|
La motor este altceva dar pana acolo mai am cale lunga
|
Quote:
nu cre ca se supara robert,da tu lasa vrajeala.ceea ce ai vrut sa faci defapt nu e sa ne arati 9 garda la sol a masinii ci sa faci reclama la Kent.asa e...... :lol: :lol: :lol: :lol: |
lol hahahahahaahaha inca odata lol.
|
hai sa vedem cat de joasa este a ta sau sa vedem cu ce te lauzi
|
...frate..nu mai strica topic-ul degeaba..daca o tunezi si iese ceva atunci sa o pui...altfel nu t obosi cu nimicuri.....
|
Mah io nu vad nici o modificare .........poate pe viiitor ai de gand sa ii faci ceva...
|
Eu nu am priceput. Spune-mi te rog, ce ai schimbat pe fatza, numai arcurile sau si arcurile si amortizoarele??? :? :oops:
|
Parese ca am lansat o moda 8) Deja e plin Bucurestiul de Dacii low rider, m-au copiat si unii baieti cu BMW-uri :lol:
|
pe fata se pare ca atarna greu actipildul cu JBL si dasta e lasata!!!! :twisted: te-ai gandit la o vopsea ca parca usile sunt alta nuanta decat aripile fata spate si capacele alea albe sunt INFECTE parerea mea!!
niste spoilere finute, eleron pe dacia berlina e naspa, geamuri fumurii,ceva pe la interior sa iti mareasca confortul (scaune de la alta masina.......), MUZIKA si eventual in motor dar din cate am citit daca iei motor trebuie sa schiiiibi muuulte cum ar fi frane .........bla bla bla bafta |
Tot am vazut k mai nou se pun arcuri de Nova pe fata, doar arcuri sau tre schimbate si amortizoarele?? Si sustin destul sau dak e vreunu 'mai greu' in masina iti freaca roata in aripa la o curba?
|
se pun numai arcurile fara nici o alta modificare. oricum arcirile de nova sunt mai tari pt. ca trebiue sa sustina si cutia de viteze. de frecat nu iti freaca de nimic, asta daca nu cumva ai in fata 2 persoane care au fiecare in parte mai mult de 180 kg (2x180=360 kg)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning