![]() |
Re: Media - Filme / Poze
pai trebuie sa vorbim si despre asta :)
|
17 Attachment(s)
VLX & JSP @ Garage Photos
|
frumos frumos :D
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tari pozele bre au iesit trasnet8)
|
1 Attachment(s)
ECOTEC EVOLUTION |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
primul filmulet editat de mine :lol: inca invat programul ... |
Acu downloadez filmul.. sunt curios daca ma face Vali de ras :D
|
o sa iau si pe programul sa am timp sa ma joc putin cu el .... si apoi o sa ma apuc de film:)
|
TEMA PENTRU ACASA La modul cel mai serios , si nu mai vreau mistouri , glume sau altceva ... Fiind extrem de plictisit la un curs , am inceput sa pun cateva idei pe foaie , aici ma refer la minimoviul pentru masina mea , un fel de scenariu , cam ce as vrea , unde sa fie camera , actiunea , locatia ..chestii de genu ...asta cer si de la voi , vineri la pensiune sa va spuneti "scenariul" ... PS. Va rog nu copiati de la altii , pentru ca nu aveti aceleasi masina , aceeasi personalitate sau mai stiu eu ce , fiti cat mai originali. PS2. Toate comentariile "glumete" vor fi ignorate, chiar vreau sa iasa ceva frumos , in jumatate de ora cred ca puteti sa va puneti niste idei pe hartie si sa le discutam vineri + ca faceti video-ul cum doriti , pentru ca pana la urma , e un video despre masina voastra ... succes |
plm alceva nam ce face mai bine sa ne ocupam de club nu de filmulete scenati si alte kkaturi... sa nu te superi da e parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning