Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Intalniri Saptamanale (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108687-intalniri-saptamanale.html)

stefan_88 20-02-09 23:57

Re: Intalniri Saptamanale

chiar a fost foarte frumos la intalnire ....n-am ce zice :) ... pacat ca nu am putut face poze :( ...a fost prea frig afara :(

VaLeX 21-02-09 00:10

nu`i nimic , lasa ca mai sunt zile ... :) poze se pot face si urmatoarea intalnire ...sa se mai incalzeasca afara putin ..ca vad ca iar suntem in plina iarna

stefan_88 21-02-09 00:16

pai sa se mai incalzeasca odata ...ca m-am saturat de frig si zapada :))

buddy_lexx 21-02-09 00:21

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2086596)
nu`i nimic , lasa ca mai sunt zile ... :) poze se pot face si urmatoarea intalnire ...sa se mai incalzeasca afara putin ..ca vad ca iar suntem in plina iarna

vine ea caldura... o sa fie frumos!

ps astazi la intalnire am tinut un moment de reculegere pentru Bogdan"frigider" din nsl... desi nu l`am cun personal totusi suntem oameni si la urma urmei o mare familie cea a 4tuning!...Dumnezeu sa`l ierte!

VaLeX 23-02-09 23:35

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2086623)
vine ea caldura... o sa fie frumos!

ps astazi la intalnire am tinut un moment de reculegere pentru Bogdan"frigider" din nsl... desi nu l`am cun personal totusi suntem oameni si la urma urmei o mare familie cea a 4tuning!...Dumnezeu sa`l ierte!

o mare familie este si KATANA TEAM , si cred ca nu conteaza de unde este , din ce club face parte , un omagiu merita oricine ..:)

RIP Frigider ...

buddy_lexx 27-02-09 13:39

Diseara ora 19:00 o noua intalnire katana team! va asteptam!!

VaLeX 13-03-09 18:26

In seara asta , o noua intalnire KATANA TEAM @ Stadion ...

stefan_88 19-03-09 02:27

sa mai faceti si voi vreo 2-3 poze de pe la intalniri :) ....

VaLeX 20-03-09 23:29

Cum o fost la intrunire? ce se mai intampla p`acasa ?

buddy_lexx 05-04-09 23:11

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2168913)
Cum o fost la intrunire? ce se mai intampla p`acasa ?

a fost fain vinerea asta...au fost f multe masini la stadion... pacat ca vin la intalnirea comunitatii diverse personaje care nu au treaba cu masinile si tuningu..adica tot felu de hapciupalitici afoni cu acest domeniu!

VaLeX 06-04-09 01:29

da da, lasa ca am fost si eu atunci , cand au venit diversi ciumpalaci care erau prin Cosmos :) in fine , trebuie sa ne obisnuim , sau sa taiam bilete la intrare :D

buddy_lexx 02-05-09 00:31

a fost misto la intalnirea de azi.. am ras de am pocnit :)))))
bn..nu se putea sa nu`si faca aparitia si nino nino... ca nah..trebuia "sa si sesizezi" si cineva..

VaLeX 02-05-09 00:34

ce dracu' ati mai facut ? :lol:

dc nino nino danonino ? :D

buddy_lexx 02-05-09 00:38

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2282148)
ce dracu' ati mai facut ? :lol:

dc nino nino danonino ? :D

poi tocmai ce venisem de la pensiune..si am mai zis sa stam la o vorba cva.. si..cum am iesit din masina... au venit ... si ca s`au facut plangeri ca e galagie...si nuj ce si ca mai bn ar fi sa plecam de acolo... Le`am explicat ca tocmai am ajuns acolo... aveam 2 min ...si au zis ... sunteti veniti de 2 min si tot in 2 min plecati! primu cu care am vbit era mai d treaba.. dar s`a bagat in seama un burtos din ala comunist

VaLeX 02-05-09 00:40

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2282154)
poi tocmai ce venisem de la pensiune..si am mai zis sa stam la o vorba cva.. si..cum am iesit din masina... au venit ... si ca s`au facut plangeri ca e galagie...si nuj ce si ca mai bn ar fi sa plecam de acolo... Le`am explicat ca tocmai am ajuns acolo... aveam 2 min ...si au zis ... sunteti veniti de 2 min si tot in 2 min plecati! primu cu care am vbit era mai d treaba.. dar s`a bagat in seama un burtos din ala comunist

n-a cerut o gogoasa ceva ? cam asa fac astia , da'mi o gogoasa cu gem de chierje , cā dacā nu , va dam cu procesul lu' verbal ... :D

All times are GMT +2. The time now is 23:14.

- Copyright 2026 4Tuning