![]() |
Re: DISCUTII LIBERE
Quote:
|
Singurul lucru pe care il regret este ca nu m-am dat nici sambata si nici duminica. Sper ca la Pitesti sa fie ok
|
Quote:
|
Fie ca Lumina Sfântă a mari sărbători să vă călăuzească paşii, să vă aducă sănătate şi fericire care sa dăinuie veşnic în preajma voastră !
Sărbători pline de lumină şi căldură ! Va doresc un Paste fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi ! HRISTOS A INVIAT !! Street Zone CLUB Xel'Naga |
multumim mestere.. sarbatori fericite si tie si celor de la Street Zone
|
SHINE RUNNER RACING va ureaza un PASTE FERICIT
|
Sfanta sarbatoare a Pastelui sa va aduca liniste sufleteasca si cat mai multe impliniri tuturor... Paste fericit din partea BlackWidow Club si sa ne auzim cu bine! Bafta Over Speed ;)
|
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei ,a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT ! KATANA TEAM Piatra Neamt Buddy Lexx |
PASTE FERICIT OverSpeed ,cred ca ma mai tineti minte baieti care au fost in sun bafta in continuare
|
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
Paste Fericit si din partea mea baieiti !
|
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
Uau ce de urari :) Multumim frumos baieti, paste fericit si voua, sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.
|
cam liniste pe aici....
|
da... pai il avem pe al nostru .. ca acolo e galagie extrem de mare .. dar nu suntem asa fani 4tuning
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning