![]() |
Re: Honda Insight by Mugen
Quote:
Si inca o chestie, domnu avansat... da mi si mie niste detalii tehnice pentru masina asta, ce stie sa faca, performante... etc etc... dar nu cauta pe google. Stiu... nu sti nimic... esti doar un bagator de seama care are chef de cearta. |
arata super masina........si in general imi place tunningul japonez.....iar spatele e urat din fabrik si nu cred k tunerul l-ar fi putut schimba pra mult
|
Quote:
Lasa ironia la o parte si deschide ochii asupra lucrurilor care le spui.Daca masina asta arata ca o cutie inseamna ca aprecierile tale asupra formelor sunt destul de badarane,nicidecum fine. Uita-te cat de bine se imbina fiecare element al caroseriei din punct de vedere estetic si dupa aceea sa iti dai cu parerea. repet intrebarea. De unde stii tu ca nu stiu nimic? |
exact de asta avea nevoie honda acum. nu de alta, dar oricine isi comanda o insight, vrea sa stoarca performanta din ea :lol:
|
e frumoasa masina da cum a spus si apache seamana ceva cu C4
|
Este o parere personala, si sincer cred ca tragi de timp ca sa cauti performantele masinii ... dar nu asta conteaza, mi nu mi place, e oribila, e o parere personala, pe care am dreptul sa mi o exprim.
Cat despre elementele caroseriei ... nu stiu cum iti poti da tu seama din niste poze de 400 X 400 de pixeli, sunt inbinari ca la orice masina respecta liniile masini in mare parte dar nu este extraordinar, asa ca eu inca imi sustin teoria ... este o cutie, spate foarte ridicat jante mici comparativ cu caroseria, intr un singur cuvant, oribil. |
Quote:
eu cred ca tu nu sti ce inseamna masini japoneze, dar in fine. b2t: masina mi se pare frumoasa, trage putin spre civic :-) |
urata masina , DOAAMNEEE!!!!!!!
|
Quote:
|
spatele e reusit, dar fara eleron ;)
|
Quote:
http://carsmedia.ign.com/cars/image/...3050608635.jpg http://www.carblog.co.za/wp-content/...ing-f1-car.jpg :rolleyes2 |
Nsx da corect, greseala mea ... la F1 nu prea..
|
interesanta...
|
Quote:
|
Stiam .... da nu e honda 100% deci nu se pune :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning