![]() |
Re: Cine-l stie PE ENIS ??
Quote:
|
Hellman .: salut
Hellman .: ce e cu enis ? Catalin: mi-a zis liviu ca cica l-au gasit pe shaw in masian cu spume la gura acum 2 - 3 zile Hellman .: sa imi bag pl ... unde l'au gasit ? Catalin: in taabcarie Catalin: cica il stiam si noi majoritatea am dat mana cu el .. Catalin: tre sa il stii si tu Hellman .: eu il stiam Catalin: cica ddea noroc cu noi Hellman .: e ala cu opel vectra b alba Hellman .: enc Catalin: cred ... Catalin: da .. pui mei .. Hellman .: nu de ala e vorba Hellman .: ? Hellman .: sau confund ? Catalin: cica un tipa sa ami negricios si chel .. mic de inaltime Hellman .: stai k il confundam cu enci eu ... Hellman .: dar il stiu asa din vedere ... Catalin: da .. Catalin: si liviu il stie Hellman .: si ce masina avea ? Catalin: il stiam si eu cica era shaw cu spume la gura Catalin: un logan cred Hellman .: cica sugrumat si taiat la gat ... imi zicea moro acum ... Catalin: da.... Hellman .: avea urs negru Catalin: plm eu il stiu cand avea loganu Hellman .: oricum nasol frate .. sa ii fie tarana usoara Catalin: da ... Catalin: am vb cu astia sa punem 100 de caciuca sa-i luam o coroana ceva .. |
just_me -: ce?
just_me -: e q enis? Catalin: cica l-au gasit cu spume la gura in tabacarie just_me -: enis d al anonymous ma? just_me -: just_me -: q cielo? Catalin: nu stiu dca al a.. cica un tip mai mic asa de inaltime just_me -: ce masina are? Catalin: puii mie .. si ... acum 2 - 3 ore cica l-au gasit Catalin: :un logan just_me -: doamne fereste Catalin: asta e .. cica era shaw cu Catalin: spume lagura .. da .. cica cu vre-o 2 - 3 zile a scuipat la semafor 2 - 3 pisde Catalin: si de acolo ... just_me -: d aqolo ce drq? just_me -: lau mierlit Catalin: **** mea .. nu stiu .. oricum pacat de shaw .. au afcut astia pe 4 tuning un topic special pentru el .. unde scrie lumea lasa si tu 2 cuvinte acolo |
4uR : il sti pe enis?
lil'lory is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable. lil'lory: nu L4uR: L4uR : cum ma nu-; sti? L4uR: ala mai creol L4uR : e inscris in anonymous L4uR: lil'lory: nu L4uR : L4uR: nu-l sti peala mic , chel si creol? lil'lory: nu7 lil'lory: nununuun L4uR: ala de era sa moara sugrumat lil'lory: duamne lil'lory: NUUUUUUUUU lil'lory: L4uR: ba trebuie sa-l sti lil'lory: ii dau m**e dak il vad L4uR: L4uR: nasol L4uR L4uR: si zici ca nu-l sti pe enis? L4uR L4uR: e ala de a zis ca ii place de tine L4uR L4uR: imposibil lil'lory: cine m*sa lil'lory: e sa-l stiu vedeta lil'lory: ? L4uR L4uR: pai nu e vedeta ca toata ziua sta ascuns lil'lory: ba esty bolnav si tu si ala lil'lory: n-ai ma poza lil'lory: sa-l vad lil'lory: ? L4uR L4uR: nu e niciunu bolnav... L4uR L4uR: poza L4uR L4uR: imi e rusine sa fac poza sa ti-l arat lil'lory: lil'lory: ai tras pe nas ma lil'lory: ? lil'lory: pe'nisu m*tii L4uR L4uR: )) lil'lory: ma crez blonda? am incercat si eu sa rad putin:)) |
hahahahahahahahahahha :)))))))) psycho just_me e cumva fixu` mic? :))))
|
deci e fost grav rau :)) vom continuaa ::D tineti aproape :))
|
bietu enis... lumea incepe sa isi aduca aminte cum strangea mana cu el :))
Geo: cine a murit? ABA: unu mai ABA: enis ABA: prieten bun Geo: e na Geo: accident de masina sau motor ABA: ieseam noi cu masinile una alta ABA: nu... cik l-au taiat unii Geo: aaaaaaaa Geo: ABA: l=au gasit sugrumat cu spume la gura ABA: toti il stiau ABA: s-ar putea sa il stii si tu ABA: era la academie Geo: hm Geo: ai vreo poza? ABA: n-am la indemana acu.. da tre sa il stii ABA: toate tipele il stiau Geo: vai Geo: era vestit? ABA: da.. le avea omu... da acu.. ABA: cik avea datorii omu ABA: si l=au facut pilaf Geo: moama saracu ce nashpa Geo: ABA: si zici ca nu-l stii eh? ABA: era unu mic asa .. chel si creol Geo: poi poate din vedere il stiu Geo: da asa... Geo: aaaaaaaaaaaaaaaa Geo: si cu cioc asa putin? ABA: da... era prieten asa cu toata lumea... super baiat Geo: mda Geo is typing a message. Geo: il stiu ABA: ) |
cu cioc :)))) ahahaha .... deci asta a fost cel mai tare de pana acuma ....
|
Al Capone Dragos Chiriac .: cine e enis .. ?!?
Al Capone Dragos Chiriac .: ma rog .. a fost I: frate... I: prieten bun cu el am fost... I: ne vedeam in fiecare dimineata...dadeam noroc I: ne uitam amandoi dupa fete... I: plm I: cik a avut omu accident Al Capone Dragos Chiriac .: Al Capone Dragos Chiriac .: Rest In Peace !!! I: da frate I: enis captivus... stii ca a dat si la tv... Al Capone Dragos Chiriac .: nu stiu .. Al Capone Dragos Chiriac .: Al Capone Dragos Chiriac .: cu ce masina ? I: cu un *** de masina...vibra din toate incheieturile masina aia... Al Capone Dragos Chiriac .: vreun bmw cumva ? I: culoarea pielii asa Al Capone Dragos Chiriac .: a facut accident ?!? venea de la piatra ? I: venea din ***** masii Al Capone Dragos Chiriac .: pe la bozieni ? I: nu stiu de unde venea I: nu maaaaa...nu ala Al Capone Dragos Chiriac .: aa Al Capone Dragos Chiriac .: credeam k ala .. Al Capone Dragos Chiriac .: I: da bmw cred ca avea...unu crem asa...culoarea pielii...venea din ***** masii ca nu stiu de unde venea dar ia aparut o ***** in fata si culcat a fost baiatu Al Capone Dragos Chiriac .: vai ..nasol .. Al Capone Dragos Chiriac .: Al Capone Dragos Chiriac .: rau de tot |
dj.phazer: ai auzit ma de enis ?
dj.phazer: a murit shau CristiX Cristixu: care enis ? CristiX Cristixu: dj.phazer: enis ma ... dj.phazer: tre sa il stii dj.phazer: mai venea pe la lac cu mine dj.phazer: ai dat si tu mana cu el de cateva ori dj.phazer: unu mai mic de inaltime asa ... chel ... si cu barba CristiX Cristixu: nu stiu ma jane dj.phazer: sigur tre sa il stii dj.phazer: oricum ... naspa rau CristiX Cristixu: da ce a facut ? CristiX Cristixu: dj.phazer: cred ca avea datorii pe la baieti ... dj.phazer: ca era cu aparatele cu ruleta cu astea dj.phazer: si l`au mierlit baietii ... CristiX Cristixu: dj.phazer: l`au gasit strans de gat ...si cu spume la gura.... CristiX Cristixu: ba esti nebun dj.phazer: nu`l stii ? CristiX Cristixu: nu ma.. CristiX Cristixu: ai o poza cu el cv ? dj.phazer: au deschis astia topic pe forum .... dj.phazer: cu date despre el dj.phazer: https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/108488-stie-enis/page-2.html dj.phazer: https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/108488-stie-enis.html dj.phazer: pardon ... dj.phazer: al 2`lea... dj.phazer: citeste primu` rand dj.phazer: l`ai recunoscut ? )))))) |
M-a prostit Morpheusmaster pe mine ... dar ... mi-a venit si mei randu'
*Al Capone: Cine il stie Pe ENIS ?!?!?! baiatu ala care si-a luat FERRARI F430 SCUDERIA ... din Roman ... *Chiperi: Cine` si`o luat ma ferari *Chiperi: in roman ? *Al Capone: nu il stii pe enis ala ? *Chiperi: Nu *Al Capone: ala frate care ... care ma intalneam eu in fiecare zi cu el *Al Capone: il cunoaste si maicata *Al Capone: *Al Capone: da ma .. *Chiperi: Pe ENIS ? *Al Capone: pe enis *Al Capone: ma *Al Capone: *Al Capone: are *Al Capone: tasu *Al Capone: fabricile alea *Al Capone: de la tg neamtz *Al Capone: el e din roman *Al Capone: tasu *Al Capone: ii boshorog *Al Capone: si a preluat *Al Capone: el afacerea .. *Al Capone: si si-a luat *Al Capone: F430 Scuderia *Chiperi: nujt *Chiperi: *Chiperi: il cunosc pe unu care are mustang *Al Capone: nu ma ... maicata il stiu sigur pe enis ... ca se cunoaste cu taicasu *Al Capone: multi *Al Capone: se cunosc *Al Capone: cu taicasu *Al Capone: .. *Al Capone: jmeker rau *Chiperi: wa tu iti bati joc de mine ?)) *Al Capone: ejty prost *Al Capone: BASHED *Al Capone: ) |
dj.phazer: ai auzit ma ?
dj.phazer: de enis ? Crazy`c0a: a? dj.phazer: ai auzit de enis ? Crazy`c0a: nu Crazy`c0a: trebuia? dj.phazer: sigur il stii ma.... Crazy`c0a: hm dj.phazer: venea cu mine pe la lac .... dj.phazer: ai dat si mana cu el de cateva ori mi se pare.... Crazy`c0a: hm Crazy`c0a: ce masina? dj.phazer: nu are masina dj.phazer: venea cu mine Crazy`c0a: in fine Crazy`c0a: probabil Crazy`c0a: de ce? dj.phazer: l`au gasit astia mort aseara Crazy`c0a: *** Crazy`c0a: unde? dj.phazer: jos in port.... Crazy`c0a: da`mi o poza cu el dj.phazer: n`am poza.... Crazy`c0a: hi5 dj.phazer: da il stii sigur Crazy`c0a: pai deasta dj.phazer: unu mai mic de inaltime asa.... dj.phazer: chel ... Crazy`c0a: n`are ma hi5? dj.phazer: si isi lasase barba in ultima vreme ...ca nu mai avea prietena dj.phazer: si nu se mai barbierea Crazy`c0a: lol Crazy`c0a: urat Crazy`c0a: da dc l`au gasit mort Crazy`c0a: s-a omorat sau ce dj.phazer: pai cred ca avea datorii la baieti .... dj.phazer: si l`au mierlit Crazy`c0a: e pla dj.phazer: ca era strans de gat .... Crazy`c0a: ce baieti ma? dj.phazer: pai nu stiu .... Crazy`c0a: ba esti muist dj.phazer: ca il cunostea multa lume ... Crazy`c0a: omori un ins pt niste bani in plm dj.phazer: da ma saracu .... avea si spume la gura.... Crazy`c0a: iti dai seama ca l-au sufocat Crazy`c0a: da unde drq in port Crazy`c0a: ? dj.phazer: la movila acolo.... Crazy`c0a: movila.. Crazy`c0a: pe plaja unde e Crazy`c0a: dealu ala? dj.phazer: da Crazy`c0a: de cacat dj.phazer: uite au deschis astia topic pe forum .... citeste primu rand acolo .... poate stii detalii..... dj.phazer: https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/108488-stie-enis.html Crazy`c0a: lol |
Altu' :)))
*Al Capone: Cine il stie Pe ENIS ?!?!?! baiatu ala care si-a luat FERRARI F430 SCUDERIA ... din Roman ... *Tudor: ce ferari ma ? *Tudor: ca eu n`am vz nik *Al Capone: unu ma *Tudor: da n`am vz ferari in roman *Tudor: si ma plimb toata ziua prin oras Hide Recent Messages (F3) *Al Capone: cum ma *Al Capone: nu il stii pe enis ?!? *Al Capone: ala care si-a luat ferrari *Tudor: nu ma *Tudor: n`am vz nici 1 ferari *Al Capone: are un ferrari f430 scuderia gri *Al Capone: l-a luat *Al Capone: de 2 zile *Al Capone: are numere de germania *Al Capone: plm *Tudor: plm *Tudor: nu l`am vz *Al Capone: poate tu nu il cunosti *Al Capone: maicata il cunoaste sigur *Tudor: ieri am fost prin oras oo gramada cu hulea *Al Capone: la primarie .. *Al Capone: maicata fiind la primarie... tasu cu afacerile ... k e un boshorog ... si i-a lasat averea lu fiusu .. si a pus mana pe ea si deja si-a luat ferrari .. plm .. *Al Capone: maicata il stie sigur *Al Capone: si pe enis si pe tasu *Al Capone: *Al Capone: *Al Capone: ii baietu ala ma ... *Tudor: crek *Al Capone: ii chel ... *Tudor: am sa o intreb *Al Capone: intreab-o .... ca sigur stie *Tudor: da tu cand mai vii acasa *Al Capone: vineri *Tudor: aha *Tudor: bun *Al Capone: cand vin , am sa-ti fac eu cunostintza ... sa il cunosti si tu pe enis ... poate te plimba cu ferrari *Al Capone: sigur il stii *Al Capone: eram odata *Al Capone: la ambiance *Al Capone: si ai dat noroc cu el *Al Capone: de cateva ori .. *Al Capone: e mai mic de statura ... e chel .. *Tudor: posibil ... *Tudor: daca il vad poate il stiu |
dj.phazer: ba
dj.phazer: ai auzit ma de enis Tavianus: nu Tavianus: cunosc? dj.phazer: cred ca da dj.phazer: mai venea el pe la lac.... dj.phazer: ai dat si tu mana cu el de cateva ori ... Tavianus: ce masina avea? Tavianus: dj.phazer: nu avea masina ... dj.phazer: mai venea cu unu si cu altu .... dj.phazer: dar il stii sigur ... dj.phazer: unu mai mic de inaltime asa ... dj.phazer: si chel ... Tavianus: plm..poate din vedere il stiu Tavianus: dar asa nu`mi aduc aminte Tavianus: ce a patit ? Tavianus: dj.phazer: hai ma ca ai dat mana cu el mai mult ca sigur ... Tavianus: cum a murit? Tavianus: dj.phazer: pai l`au mierlit baietii .... ca avea datorii ...... dj.phazer: era cu ruleta cu astea dj.phazer: si l`au gasit strans de gat pe plaja dj.phazer: si ii curgea si ceva din cap .... naspa rau .... Tavianus: Tavianus: cum adica cv? dj.phazer: nu stiu ii curgea asa ceva alb din cap ... ca i`au dat o gaura prin mijlocu` capului Tavianus: Tavianus: Doamne Tavianus: ce urat Tavianus: sa`l omoare pt bani Tavianus: dj.phazer: da ma .... dj.phazer: hai sa`ti dau o poza cu el .... sa vad daca il recunosti dj.phazer: http://img.alibaba.com/photo/1012533..._Skin_Cock.jpg Tavianus: ba Tavianus: mi se face pielea de gaina dj.phazer: nu ma ...poza de cand era vioi dj.phazer: ))))))))))) Tavianus: )))))))))))) dj.phazer: = dj.phazer: ))))))))))))) Tavianus: sugieamiai **** Tavianus: ce mi`ai facuto |
2 fethe ... is brunete aman2 ... dar radacina tot blonda a ramas =))
*Al Capone: esti ? *Al Capone: *Genny: da *Al Capone: mey .. il stii cumva pe enis ? *Al Capone: umbla el prin no.1 *Genny: nu *Al Capone: si-a luat ferrari *Al Capone: acum 2 zile *Genny: da no1 e inchis de mult)) *Al Capone: am zis : umbla *Al Capone: la trecut *Al Capone: *Al Capone: a fost *Genny: oricum nu`l stiu *Al Capone: gasit *Al Capone: in *Al Capone: park sugrumat *Al Capone: cu spume la gura *Al Capone: *Genny: najpa.... *Al Capone: da ... *Al Capone: ma mir cum de nu il stii *Al Capone: *Al Capone: baiat bun .. respectuos .. dadea mana cu toata lumea .. *Genny: chiar nu`mi dau seama,, *Genny: poate din vedere in stiu... *Genny: il *Al Capone: te-ai imbratzishat cu el la no.1 *Al Capone: acum *Al Capone: 2 veri *Al Capone: parca *Al Capone: .. *Al Capone: e mai mic asha .. shi chell *Al Capone: creoll ... *Al Capone: are gusha mare... *Al Capone: simpaticutz *Al Capone: .. *Genny: nu cred *Al Capone: saracutzu .. *Al Capone: a fost gasit *Al Capone: mort in parc *Al Capone: *Al Capone: sugrumat cu spume la gura... *Al Capone: avea el obiceiu prost sa scuipe fethele *Al Capone: .. *Genny: nu stiu mao *Genny: mai* *Al Capone: nasol ... *Al Capone: vrei sa vii la inmormantarea lui ... sa ii pui pana pe cap .. ca asha se face ... si sa spui o rugaciune .. *Al Capone: ? =>Si mi-a dat ignore =))) Alta' ... asta e proasta de bubuie ... *Al Capone: Il stii cumva pe enis ala ? BUZZ!!! *Diana Bruneta: nu *Al Capone: cum nu *Al Capone: cand eram atunci in pub *Al Capone: te-ai imbratzishat cu el *Diana Bruneta: da pe unde sta ? *Diana Bruneta: nu stii? *Al Capone: de cateva ori *Diana Bruneta: k poate imi dau seama... *Al Capone: te-ai imbratzishat cu el de 2 ori .. ii mai mic de statura *Al Capone: chel .. ci creol *Al Capone: .. *Al Capone: si* *Diana Bruneta: *Diana Bruneta: enis? *Al Capone: da .. si-a laut ferrari *Al Capone: acum vreo 2 zile .. *Al Capone: si a facut accident .. azi *Al Capone: ( *Diana Bruneta: *Al Capone: belea mare .. *Diana Bruneta: sa mor de stiu de cine zici... *Al Capone: avea un ferrari .. bej asha .. culoarea pielii *Al Capone: il stii sigur *Diana Bruneta: nu'mi dau seama *Al Capone: poate erai prea beata *Al Capone: ) *Diana Bruneta: sa mori tu? *Diana Bruneta: *Al Capone: serios vorbesc .. *Al Capone: te-am vazut *Al Capone: eu cu ochii mei ca te-ai imbratishat cu el .. *Al Capone: de vreo 2-3 ori *Diana Bruneta: cum de? *Diana Bruneta: *Al Capone: itzi place de el *Al Capone: k te-am intrebat *Al Capone: si ai spus k iti place parfumul care se da >> *Al Capone: ca miroase frumos *Diana Bruneta: ce'ai pretenash?) *Al Capone: nimic pretenash *Al Capone: da esti belea .. *Diana Bruneta: sa mor eu dak stiu de cine zici...sa mor de imi dau seama *Diana Bruneta: si nu tin minte sa ma fi imbratisat cu vreo unu *Diana Bruneta: da nu's belea delc *Diana Bruneta: deloc* *Diana Bruneta: da nu'mi dau seama de cine zici... *Al Capone: pfff... sigur il stii pe enis .. l-ai vazut de mai multe ori ... si de vreo 2-3 ori te-ai imbratzishat cu el .. *Diana Bruneta: are hi5 ceva? *Al Capone: mai aveai putin si il pupai *Al Capone: dar erai beata *Al Capone: si nu mai puteai *Al Capone: )) *Diana Bruneta: ce'ai wee?) *Diana Bruneta: k nu era sa pup pe nimeni *Diana Bruneta: da nici nu'mi dau seama de cine zici) *Diana Bruneta: beata eram stiu) *Al Capone: pai asta era .. k erai beata *Al Capone: si nu mai tzii minte *Al Capone: l-ai imbratzishat si vroiai sa-l pupi .. *Al Capone: e unu mic si chel .. Diana Bruneta: ) *Al Capone: creol .. *Al Capone: simpatik *Al Capone: are gusha mare.. *Al Capone: are un tic *Al Capone: nervos *Al Capone: sa scuipe *Al Capone: .. *Diana Bruneta: hai wee k stiu tot ce am facut in seara aia da nu tin minte sa fi imbratisat pe nimeni...mai ales k e chel) *Al Capone: e foarte chel ... *Al Capone: straluceste *Al Capone: )) *Al Capone: hai k nu ajung nicaieri cu tine ... nu itzi dai seama nici pana maine .. *Diana Bruneta: foarte chel)))))))) *Al Capone: nu il cunosti tu Pe ENIS ?!? *Diana Bruneta: vai mama) *Al Capone: )) *Diana Bruneta: nus'mi dau seama pretenash de cine zici *Al Capone: omg ... esti bruneta .. dar se cunoaste k la radicini esti blonda *Al Capone: )))) *Al Capone: nu il stii Pe ENISSSS ?!? *Al Capone: doamneee *Al Capone: e unu mic , chel , si cu gusha *Al Capone: creol *Diana Bruneta: hai k e duma *Al Capone: ..... *Diana Bruneta: )) *Al Capone: imposibil sa nu i lstii *Diana Bruneta: m'am prins du'te draq )))) Diana Bruneta: eu chioara de somn nu stiam ce dracu vrea asta?>ce enis viseaza?)) *Al Capone: pe enis fathaa ... vezi k tzi-ai adus aminte de el ?!? *Al Capone: ) *Al Capone: BASHED !!! )))) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning