![]() |
Re: Toba esapament
salut!poi si cum fac sa-mi pun o finala sport fara sa raman fara talon?sau daca schimb toata evacuarea cu serpisori si inox si finala sport sa inteleg k pa talon?ce variante am?si ce bani?nush daca ma intelegi dar nu am cu galeata!:Deu eram orientat spre o toba la vreo 2.5 4 mil!merci mult!:D
|
Legal nu poti sa iti pui toba sport...cel putinnu una prea zgomotoasa si una fara filtre... asa ca poti pune ce vrei.
|
oky dar at ce varianta imi recomanzi?
:D |
pai eu zic ca daca schimbi finala cu una de inox o sa fie Ok. Nu o sa se auda prea tare insao sa fie gros si sportiv.
|
aha!multumesc mult!
ps.cele din vitan sunt bune?:D |
nu-ti recomand...nu sunt de inox. Vezi pe la Bazar ca sunt baiati care aduc si iti gasesti ceva bun pe la 2,5-3 mil.
|
Poti cumpara si dalea din vitan,iti iei un magnet cu tine si vezi daca sunt de inox sau nu.Eu am daia de vitan pusa cam de 8luni si nu a ruginit.Am dat 150lei pe ea.Suna placut si infundat nu tare sa deranjeze lumea.
|
Quote:
|
Pentru un sunet SPORT-INOX,de preferinta noua,si doar finala ar face o treaba destul de buna si nu ai avea probleme cu MILITIA...
BAFTA!!! |
ms ;)
|
https://www.youtube.com/watch?v=B4tKRlc4zU4
asa ceva iti place? 150 de euro din austria...eu am motor de 1.4 pe golf si se aude demential:twisted: |
un filtru sport si o finala (preferabil de inox) ar trebui sa fie arhisuficient
|
Quote:
Quote:
:no: Mare e gradina Domnului! |
Quote:
|
in legatura cu teava cap coada ...eu asta vreau sa fac dar cu o toba sport la final sa sune mai frumos si bineinteles vreau sa ma scap de catalizator si acum intrebare: stie ciineva cam cat castigi la putere fara catalizator si tobe? si + filtru aer sport :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning