![]() |
Re: My Car ... MX-3
3 Attachment(s)
Ia priviti ce-am gasit pe mobile.de ... tind sa cred ca asta ar fi modelul original de unde sa inspirat "tunerul" cand a creeat acel spoiler "mirific" pe fatza pe Mazda mea ....
Celelalte 2 poze sunt cam cum as vrea sa arate pe viitor a mea...:???: |
Mult succes iti dorim! Si timpi cat mai mici! :D
|
scuze ca iti spun si sunt un om rau....dar scapa de kit-ul ala de caroserie ca e cea mai urata mazda mx3 pe care am vazut-o!!!!!!!!!!
|
Dap barile alea sunt pt sezonul de iarna,sa iesi cu plugul in locul celor de la rebu:)))
Cat despre motor.....mai lucreaza la el,regleazal si u;) Sunetul e super! |
Quote:
Urata nu e ... ma rog,poate asta e parerea ta...sau urat spoilerul pe fatza,nu masina;) Kenzo,lasa-ne lasa-ne cu 2.0 al tau \:d/ |
Ti-am vazut masina azi...pe splaiu independentei...ce faceati voi pe aici se uita toata lumea dupa voi :P Filme filme :D
|
Quote:
|
Si eu ti-am vazut masina aseara pe la 22:30 in parcare la Liberty Center. Bafta cu masinuta!
|
Quote:
Pana acum iata ce am schimbat la masina: Bujii,curea alternator,ulei Castrol 10W 60,filtru ulei ... mai am de schimbat fishele de la bujii,care sunt cam scumpe..(vreo 315lei),distributia,placutele frana fatza+spate ... si la cutie am inteles ca este o bieleta antiruliu,n-am mai auzit sa aiba cutia de viteze asa ceva,stiam ca alea sunt la roti de obicei:???:..si cam atat |
Multumesc, bafta!
|
spor la treaba in continuare..
si buget cat mai "gros"... Asfalt uscat |
Multumesc,la fel si tie si clubului;)
|
1 Attachment(s)
Si`o poza cand ma duceam la curse...off paparazzi astia:evil:
|
sal sincer sun inebunit dupa masina asta ...am si eu una dar am o problema e cutie automata si sa stricat nu am reusit sa gsesc pana acum nimic si ma oftic la culme eu unul am folosito un an de zile si in afara de schimb nu i-am facut nimic la masina nu am avut probleme toata lumea se fereste de japoneze ca nu se prea gasesc la noi piese si restul dar este o masina buna si zvelta daca vrei pt tuning am multe chestii gasite pe net daca te intereseaza da un PM ...cum ai spus si tu spor la inscris 8)
|
apropo e misto poza tu ai facuto?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning