![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra F 88 NFS
Se aude frumos toba!....:) Bv!...
|
Multumesc COX
|
baga si o poza sa vedem ziua cum arata
|
Ninge, pun poze dupa ce o spal....Cosmine, am si eu o rugaminte, cand vi in Valcea, poti face si la mine testul agrafa te rog ? raman dator:D
|
Si-aici ninge nasol. Saptamana asta nu stiu daca vin,am ultimele examene. Saptamana viitoare sigur. Incercam sa vedem daca iese ceva
|
Multumesc frumos. Bafta la examene :D
|
Nu e mare filozofie testul cu agrafa. Iti explic pe mess daca vrei.
|
@ trafy-vr6 : felicitari pt sunet, se aude bine ;)
|
3 Attachment(s)
multumesc magnifico;)
Virus, mi`ai exlpicat dar imi e asa....mai bine il face cineva care se pricepe:) am atasat cateva poze pe zi cu toba....si mai am un filmulet dar trebuie sa il descarc |
3 Attachment(s)
Quote:
|
si acuma cum arata?:D
|
Maşina, cel care a cumpărat-o a reparat aripile, şi a "proptit-o" de un gard de beton, bine ca avea airbag măcar, păcat de ea, trăgea super pentru cum a fost întreţinută şi km pe care îi avea.
|
bv pt masina!
sa o stapanesti sanatos! toba se aude frumos! cel cu bara de gsi la 900 de lei, cred ca nu stie ce vb, eu la 500 de lei am luat tot kitu de gsi, bara spate, praguri, haion complect si bara fatza! ai grija de ea si dai bice cu vopsitu, a mea luna viitoare intra la vopsit! eu am ales sa o fac in 2 culori, nu stiu, dar da bine pe astra f! sa ai noroc de ea si la cat mai multzi bani, ca sa ai sa o tunezi asa cum vrei tu! |
multumesc dix, la fel si dumitale. Sunt curios cum iese a ta de la vopsit:D ce culori ii dai ?
|
cheie tip briceag ? cat a fost ?
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning