![]() |
Re: 2 Accidente in orasul ROMAN
1. Apropo de chestia cu bautura... nu m-am suit niciodata baut la volan si sfatuiesc pe oricine sa nu se bage in belele de genu asta... si nu ma refer la permis... Ci la viata altora... iar ultimul tau post pe thread vine in perfecta armonie cu ce am zis...
2. Am auzit si eu mitul cu 140 de km/h si eu sincer nu cred ca masina aia avea o asemenea viteza... Intr'adevar omu' poate ii dadea gaz dar la 200 km/h viteza cumulata la impact lucrurile stateau altfel pentru tipu' din clio... nu stiu... nu-l cunosc... asta e o parere proprie |
Ai dreptate ... vad ca esti din roman :) ... ce numar de inmatriculare ai :) :D
|
Depinde... NT 04 WFE sau B 91 YXT... (ultimul nu-s prea sigur)... da las' ca ne cunoastem noi mai bine decat numere de inmatriculare.. :lol:
|
da ?!? cum te cheama :)?
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu nu m-am urcat niciodata baut la volan!!!! Hai sa nu vorbim prostii.
Saracul tipul cu bmw-ul :| Practic o sa aiba toata viata pe constiinte pe bunica si pe mama lui.. bunica ca bunica, ca saraca avea 89 de ani.. era in varsta, dar mama :| Clio in schimb, eu zic ca nu avea mai mult de 80 dupa cum arata curba aia... nu cred ca ar fi putut sa treaca cu viteza mai mare ;) |
Quote:
Cat despre curba ...iti spune eu ca se poate lua perfect cu 110km/h ... asta cand nu sunt masini in trafic ... iar cand Clio a facut accident .. la ora aia nu era nici o masina ... si sigur avea mai mult de 110km/h ... k daca avea 110km/h sau mai putin ... sigur isi putea mentine masina pe banda lui ... |
Re: Accidente in orasul ROMAN
Quote:
|
esti destept rau prietene scturoag... si asfaltul ud era perfect pt 185 in oras...
pare-se ca ti-ai facut si tie o caracterizare cu postul tau "De o vreme , in orasul Roman , judetul Neamt ... multi tineri inconstienti au luat permisul de conducere , majoritatea cocalari care o ard in figuri,scarturi , turatii mari si viteza ametitoare in oras ..." |
Quote:
|
Bai da voi sunteti si fraieri... Pai va filmati cu tampenii de-astea si in loc sa le tineti pentru voi si sa va dati mari la pasarile de pe la voi, le puneti pe youtube sa ajungeti si vedete pe la stiri. Bravo ma
|
Eu imi cer scuze daca am deranjat dar nu m-am putut abtine sa nu postez linkul mai ales dupa ce am citit ce a scris el
|
1.NU CONDUCEAM EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.FILMUL A FOST FACUT ACUM 1 AN JUMATATE !!!! |
Quote:
2) Lasa amenintarile ca nu are rost;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning