![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 8 martie 2009
1 Attachment(s)
Locatia ->
|
misto cat are drumu latime??are 7-8m?
|
Quote:
9m.....masurati :-P |
super bine 9 m e ok....
|
Sper k totul sa iasa ok si sa gasiti sponsori.Baietzi de la Anonymous o sa fie prezenti in nr cat mai mare !Multa bafta!!!
|
Sper sa ajung si eu la aceasta cursa...
|
sa speram ca in deschidere o sa bagam si o grupa de motoare sau mai multe, asta in fuctie de nr celor inscrisii
|
Am si eu o intreabare ,nu ma mai fost la nici o legala pana acum, sper sa vin si eu la craiova ca e aproape ,daca ai permisul de mai putin de 1 an poti concura ?
|
Quote:
dap, poti participa atata timp cat permisul este valabil |
taxa pentru spectatori nu o sa fie ...
|
OK......Din Rm.Valcea, pana acum suntem vreo 10 masini.....sper sa mai strangem ceva-ceva ;)
|
imi anunt si eu prezenta , o sa fiu incadrat la grupa B 101 - 130 cp , si vreau podiumul :) ..........................................
o sa am ceva concurenti puternici gen bobby cu kadetul sau dune cu cielo , sau cateva gtt`uri .... sa vedem ce o sa fie , e o grupa interesanta :) BMW E30 320i 129cp de fabrica |
se tine pe drumul mare sau laturalnic?? nu stiu exact pe acolo zona...
multumesc |
e super locu pacat ca vin ca spectator,a si apropo eu cred ca ar fi nevoie de o taxa pentru spectatori DE MINIM 5-10 ron RON CA SA evitam localnicii care nu au nici o treaba.pt noi e nimik .multa bafta si ma bucur ca avem curse in craiova .asta e inca un motiv sa revin ACASA
|
Quote:
salutare. Asteptam de mult o cursa in conditii bune de "lucru". Ma gandesc serios sa ma bag si eu, cu siguranta voi fi impins de la spate de cativa prieteni care au mai concurat... - masina este megane, f4p 722, 85 kW, 2002 si este Stock. - teoretic ar trebui sa ii fac pe multi, practic nu stiu ce modificari aveti ascunse la masini, eu nici filtru sport nu am pe ea :p dar daca intru cred ca pot fi un concurent redutabil. pentru b :) - ramane sa mai vorbim, tronsonul ales este foarte bun, il cunosc, poate ca e mai bine ca nu e loc de cerculete pe acolo, si cu siguranta ar trebui o taxa cel putin simbolica de maxim 5 lei ! ca sa vina cat mai multa lume. - iar pentru a tempera nebunii din oras ar trebui planificate cu primaria curse permanente la intervale nu foarte lungi de timp. - ce publicitate? dam pe mess sa se dea sfoara in tara ... o sa vina destui! ciao |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning