![]() |
Re: E30 - 318i TAZ
4 Attachment(s)
Inca cateva poze ...
|
Re: E30 - 318i GUW
hm dar asta nu e taz de care ziceam eu :) aia e neagra si e 2.3 sau 2.5, cu 2 tobe pe spate si o bari de fibra.
|
Quote:
|
Stiu masina asta...adica si eu am vrut sa o cumpar,de la unu paul ai luat-o nu?dar era cam departe sa o aduc pana la bistrita...ma costa mai mult trasportul decat toata masina:))... vad ca ai inceput bine! bafta k o sa ai nevoie...
|
Quote:
|
Nu este luata din Bolintin .
|
aha...cred ca o stiu.......ceva cu 12 taz.......sau ma rog...
bafta in continuare.......... |
era de vanzare la un pret muuuult prea mic.. :)...iti trebuie curaj sa te apuci de ea :D
bafta |
Quote:
O sa vedeti ca o sa readuc la viata aceasta masina incet , incet tinand cont ca inca mai sunt elev si nu am nici un sprijin financiar din partea nimanui , nu ma grabesc ... incet si sigur , graba strica treaba . Tocmai din cauza banilor am luat aceasta masina , fiindca nu imi permiteam alt urs , de 3000-4000-5000 de euro nu sunt baiatu' lu' TATA sau a lu' MAMA sa spun : " Tata astazi vreau sa imi iau Bmw " ursulet " si sa il tunez rau sa am multi cai putere ... etc " . Mi-am permis caroseria asta si pe asta am luat-o . Masina va fi refacuta 100 % , incepand de la instalatia electrica , pana la bucsaraie , motor , interior etc. Aaa si masina nu are un anumit termen de finalizare ... poate dura 6 luni , 1 an poate chiar 2 ... in functie de veniturile mele . |
frate prima oara masina era undeva in spate la ruby tuesday pe decebal,si dupa a ajuns in bolintin...dar asta prea putin conteaza...SPOR LA TREABA si nu te lasa invins de rautatile altui...e doar invidie...;)
|
5 Attachment(s)
Gata am terminat de demontat toata masina , mi-a mai ramas de dat jos esapamentul .
Am mai pus cateva poze ... |
3 Attachment(s)
Azi am tras oalele la locul lor , am dat cu grund tot portbagajul si tobele le-am dat jos , aripa stanga am dat-o cu grund .
|
inceput promitator :)
bafta cu proiectul !!! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
I-am luat si ei ceva de Valentine's Day ... cu intarziere , important este ca nu am uitat de ea : bara spate Mtech 1 , eleron Mtech 2 , praguri Kamei si bara fata , pleoape faruri + surpriza ... un grupulet autoblocant 4.10 :D .
Deocamdata atat , momentan nu am $$$ :cry::???: . Am acasa o lista intreaga de cumparaturi , de fiecare data cand ma uit pe ea ma i-a capul ... Pentru culoare am optat Delphin :oops: Metallic , va pun o poza . |
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning