![]() |
gusturile nu se discuta...
vdm ce o sa ajunga de capu' ei |
e nasol modelul...da nasol rau de tot..e un 307 strans cu usa...iar la varianta cc doar spatele difera de actualul 307. nimeni nu mai face modele noi..toate modelele unei marci seamana intre ele...
|
Re:
Quote:
|
e misto baracudaul ...
da' nu isi avea rost publicarea ei aici :D |
urat pejou' in general..dar 207le asta e chiar hidos :x
|
dap...nici mie nu imi plac pejosurile....
hai...mai merge un 307 ... asa...un pic...asta nu :) |
dac *** asta inlocuieste 206 DA-i nabii pe toti de la peugeot :evil:
|
Voua va plac proiectoarele alea de ceata cu inelele cromate in jurul lor? Am vazut unii care isi pun pe masini spoturi de 12 volti din alea de casa si tot cam asa arata :))
|
Nu imi place de nici o culoare... e urata cu crengi! Au pus farurile de 407 care sunt enorme pe bondarul 207 :no:
|
da mah.. dezamagireeeee..... :( :( :(
|
Stopurile de 607 lipsesc si e tacamul complet... se poate mandri ca are cele mai mari blocuri de iluminat :oops: ... penibil
|
Aoleuuu.. au stricat masina.. Farurile mai au putin si acopera capota iar oglinzile alea stil matiz.. ii da un aer de masina clapauga :lol: :lol:
Pfiu.. foarte urata.. nu-mi place de nici o culoare. |
Din fata aduce cu 307 si cu 107(modelul mini lansat acum)...dar parca si-au cam batut joc de el...
|
cine a postat cu spoturile a zis-o bine ! :))) cam asa e .... urat urat incat sa nul vrei nu poti spune ca e dar nici frumos... hmm nu stiu ce sa zic despre ea ... nu prea am ce ... eu unu parca nu as cumpara asa ceva daca as dispune de banii cu care o sa se vanda
|
Doamne acum am obesrvat faza cu inelele pe un 307 model nou , si la asta e la fel ... ce penal ... o fi fost beat designerul de a facut asa ceva fratilor
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning