Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Noutati si prezentari (https://forum.4tuning.ro/393-noutati-prezentari.html)
-   -   Un alt JackHammer de la MTX. Acum mai mare si mai...patrat (https://forum.4tuning.ro/393-noutati-prezentari/107942-jackhammer-mtx-patrat.html)

CorteZ_PKP 05-02-09 23:20

Re: Un alt JackHammer de la MTX. Acum mai mare si mai...patrat

Quote:

Originally Posted by Lil' D (Post 2041733)
TU vorbeai de fidelitate si de "sunat mai bine".
Eficienta si decibelii sunt alt taram.
Articolul prezinta alte lucruri decat cele de care ai scris tu. End of story :)

Ok...Imi cer scuze ca mi-am permis sa postez.Las audiofilii sa se simta zei.Ideea este ca un subwoofer patrat este mai performant,mai bun IN OPINIA MEA decat unul rotund.Incearca sa intelegi ideea centrala.Next time promit ca iti dau un PM inainte sa postez;)si cum ai spus si tu End of story

alex MG ZR 160 06-02-09 00:22

Quote:

Originally Posted by CorteZ_PKP (Post 2041763)
Ok...Imi cer scuze ca mi-am permis sa postez.Las audiofilii sa se simta zei.Ideea este ca un subwoofer patrat este mai performant,mai bun IN OPINIA MEA decat unul rotund.Incearca sa intelegi ideea centrala.Next time promit ca iti dau un PM inainte sa postez;)si cum ai spus si tu End of story

daca sustii cea ce ai scris mai sus , in ce fel este mai bun ?? coboara mai mult , scoate un sunate mai placut , este mai rapid este .............
de obicei daca cineva face o afirmatie de acest gen ideia e sa vina si cu niste argumente mai solide - macar cu opinia " am asculat eu 1-2- enspe mii de subwoofere " asa m-a dat pe spate.

referitor la articolul din revista tare mi-e frica sa nu fie platit de "falcon" ca numai despre el se vorbeste acolo , macar daca era un test comparativ.

nu e vorba de "guru" dar daca faci o afirmatie o si sustii macar intr-un fel.

toti invatam cat traim.

nigger 06-02-09 00:22

si cam cate kg are noul jack hammer

gandaku 06-02-09 01:37

sunt curios de puterea castigata....si de pretul acestuia...dar oricum merita banii:D

pyttbull 06-02-09 11:58

:shock::shock::shock::shock: vreau si eu unul in masina la mine !!:lol::lol:

tuner 06-02-09 13:09

super tare

ReLLaXX 06-02-09 13:57

Quote:

Originally Posted by CorteZ_PKP (Post 2041763)

Ai PM. Citeste si retine ceva din ce ti-am spus. Misto-ul face rau in unele cazuri.
Bafta!

Paul 06-02-09 16:55

Quote:

Originally Posted by gandaku (Post 2042193)
sunt curios de puterea castigata....si de pretul acestuia...dar oricum merita banii:D

nu sunt singur ca isi merita banii, daca ne uitam la anteriorul JackHammer, la pretul si la randamentul lui, ma cam lasa rece, nu vad ceva inedit in acesta, if you want showoff, go get it, dar raportat pret/calitate, eu unul m-as orienta spre altceva.

Gabone22 08-02-09 11:38

e nebunie curata... imi place :)

adi_wauxhall 08-02-09 12:05

eu folosesc tot un MTX si sunt foarte multumit desi e doar de 400 RMS. E cu membrana rotunda dar nu cred ca are o asa mare importanta forma ei. Daca se aude impecabil ce mai trebuie?

buddy_lexx 08-02-09 19:02

Quote:

Originally Posted by CorteZ_PKP (Post 2041626)
Da am gresit rotunde nu ovale.Bineinteles k fiecare a inceput sa se simta destept pentru ca s-a exprimat un prost gresit.Hai sa iti dau exemple de firme.Kicker,Hifonics,MTX,WestCoastCustoms,Crunch, Sony si mai sunt.Hai ca scoatem 2 maini daca ne strofocam.

west coast customs..nu fac subwoofere... tot ce tine de audio la wcc sunt produse ORION...care e o firma cat de cat respectata in state... mai ales dupa ce au scos modelul HCCA care a dat clasa la multe firme tari producatoare de subwoofere ;)

Baban_San 09-02-09 02:19

Concluzii:

1. obiectiv WOW castigat :lol:

2. factor SHOW bifat :twisted:

3. imagine firmei MTX the bigest in the worl - castigat 8)

cum probabail au mai zis-o si altii la primul Jack, subwofer construit pt a consolida imaginea MTX deci MARCHETING

acum urmeaza cred ca suntem cu totii curios in ce masian se va monta acest mare patrat de 24 de inch :!:

daca am omis ceva adaugati :shock:

iviTe 09-02-09 22:46

nu mi se pare cine stie ce pe cat e si pretul pe masura ... parerea mea nu merita banii "care o fii" orcum destul de scump cred eu ... in fine doar mare ca in rest ... cu 2 difuri pe masura si mult mai ieftine il astupi..

LAAE 13-02-09 14:00

super !

x_costin_x 15-02-09 20:09

O bestie ca asta ar sta frumos la mine in portbagaj.

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2025 4Tuning