![]() |
Re: Un alt JackHammer de la MTX. Acum mai mare si mai...patrat
Quote:
|
Quote:
daca sustii cea ce ai scris mai sus , in ce fel este mai bun ?? coboara mai mult , scoate un sunate mai placut , este mai rapid este ............. de obicei daca cineva face o afirmatie de acest gen ideia e sa vina si cu niste argumente mai solide - macar cu opinia " am asculat eu 1-2- enspe mii de subwoofere " asa m-a dat pe spate. referitor la articolul din revista tare mi-e frica sa nu fie platit de "falcon" ca numai despre el se vorbeste acolo , macar daca era un test comparativ. nu e vorba de "guru" dar daca faci o afirmatie o si sustii macar intr-un fel. toti invatam cat traim. |
si cam cate kg are noul jack hammer
|
sunt curios de puterea castigata....si de pretul acestuia...dar oricum merita banii:D
|
:shock::shock::shock::shock: vreau si eu unul in masina la mine !!:lol::lol:
|
super tare
|
Quote:
Ai PM. Citeste si retine ceva din ce ti-am spus. Misto-ul face rau in unele cazuri. Bafta! |
Quote:
|
e nebunie curata... imi place :)
|
eu folosesc tot un MTX si sunt foarte multumit desi e doar de 400 RMS. E cu membrana rotunda dar nu cred ca are o asa mare importanta forma ei. Daca se aude impecabil ce mai trebuie?
|
Quote:
|
Concluzii:
1. obiectiv WOW castigat :lol: 2. factor SHOW bifat :twisted: 3. imagine firmei MTX the bigest in the worl - castigat 8) cum probabail au mai zis-o si altii la primul Jack, subwofer construit pt a consolida imaginea MTX deci MARCHETING acum urmeaza cred ca suntem cu totii curios in ce masian se va monta acest mare patrat de 24 de inch :!: daca am omis ceva adaugati :shock: |
nu mi se pare cine stie ce pe cat e si pretul pe masura ... parerea mea nu merita banii "care o fii" orcum destul de scump cred eu ... in fine doar mare ca in rest ... cu 2 difuri pe masura si mult mai ieftine il astupi..
|
super !
|
O bestie ca asta ar sta frumos la mine in portbagaj.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2025 4Tuning