![]() |
Re: Turbo by PWRacing
inca nu e gata
|
salut, poate nu sunt prea in legatura cu subiectul dar am o intrebare si am auzit ca ai fi in masura sa ma ajuti...."Vorbesc la un 330 ci din 2004, si aici nu ma bag in detalii de genu: l-as modifika aici sau in ungaria sau in germania etc. intrebarea mea este daca poate cineva sa imi explice in linii generale de ce ajustari ar avea nevoie ca sa il duc pe la 400 de cp, nu vb de motoare duse exagerat la 1000 si ceva de cai, zic ca un 380-420 cam pe aici ar fi perfect, se rezolva kestia asta doar cu aditionarea unei turbine si intercooler sau deja necesita si pistoane speciale ca sa fii sigur ca tine?si daca stie cineva, as fi foarte recunoscator daca as fi si eu informat de sirul cat mai exact al modificarilor necesare si a costurilor aferente....ms anticipat".mesaju e preluat din forum asa ca e cam general da cred ca ai inteles ce ma intereseaza, merci inca o dat
|
Quote:
In principiu dublarea puterii este o schimbare foarte mare, motorul trebue racit mult mai efficient (apa si uleiul), la fle si internele mai rezistente. Pentru ~400 cai este necesar o compresie mia mica...si petnur fiabilitate pistoane forjate ~1000e. Selectia de turbo dupa preferinte...T04E se gaseste de la 500e, GT35 la 1300e, si multe alte turbine intermediare. Electronica trebue schimbat la un stand alone ~1000e evacuarea marita si galeria schimbata + tevile petnur intercooler...cam inca 1000e. Injectoare iti trebue categoric mai mari, undeva la 700ccm, cam 200e Racirea motorului costa inca 300e (radiator mai mare din aluminium si racire ulei cat cuprinde. In principiu asta sunt preturile pentru proiect de 400cai. Cei drept mai schimbi bielele si putina prelucrare, deci inca 1500e si merge usor peste 600cai... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning