Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Mini Cooper S vs. Volkswagen Scirocco (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/107714-mini-cooper-vs-volkswagen-scirocco.html)

clausweb 04-02-09 19:11

Re: Mini Cooper S vs. Volkswagen Scirocco

Mie imi place mai mult Volkswagen Scirocco

adrian78bmw 04-02-09 19:14

cum sa bata mini are 25 de cp mai putin si inca vreo 40NM in minus..ca sa fie din aceasi clasa ar trebui sa se bata cu seria 1 .seria 3 nu are nici o treaba cu scirocco poate doar cu passatu..oricum mini sa comportat onorabil si o dif de o.7 sec e infima

Drag_Event_Addict 04-02-09 19:19

mie sincer imi place f mult mini-ul...dar imi place mai multe scirocco-ul :)....fenomenala masina (arata minunat pe alb :))

allexutzzu 04-02-09 20:35

scirocco rullllz!!!!

SaIBoT 04-02-09 20:43

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2037648)
nu cred ca competitorul direct a lui scirocco e mini s. sa se bata frate mini s cu polo gti si scirocco cu seria 3 sa fie masini din acc clase si atunci mai vb cine iese castigator dc tot se vrea o competitie bmw vs vw. oricum mi se pare un filmulet facut ''just 4 fun'' nicidecum sa faca vreo diferenta majora intre masini din moment ce-a fost doar o diferenta de 0.07 secunde :)

De acord cu tine si cu toate astea mini s-a descurcat de minune ;)

MR.STILO 04-02-09 20:49

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2037648)
nu cred ca competitorul direct a lui scirocco e mini s. sa se bata frate mini s cu polo gti si scirocco cu seria 3 sa fie masini din acc clase si atunci mai vb cine iese castigator dc tot se vrea o competitie bmw vs vw. oricum mi se pare un filmulet facut ''just 4 fun'' nicidecum sa faca vreo diferenta majora intre masini din moment ce-a fost doar o diferenta de 0.07 secunde :)

cum sa fie scirocco la clasa cu seria 3?:rolleyes2 e bine ales chellenge-ul8) oricum,VW e net superior la toate!

Marius_mym89 04-02-09 21:11

superb scirocco-ul :-D

Rares_CRM 05-02-09 01:22

scirocco

KillYourSelf 05-02-09 09:14

normal k scirocco...mini e o masina sportiva dar pentru fete : :peace:

ovydioo 05-02-09 09:15

Quote:

Originally Posted by MR.STILO (Post 2038127)
cum sa fie scirocco la clasa cu seria 3?:rolleyes2 e bine ales chellenge-ul8) oricum,VW e net superior la toate!

dc nu stii sa faci dif intre clase nu mai pune post-uri aiurea. dc scirocco nu se bate cu bmw 3 coupe atunci zi tu cu care? dupa cum vad eu clasele o sa-ti enumar:
1. mini s - polo gti
2. golf gti - M1
3. scirocco - M3 coupe
4. jetta - seria 3
5. passat - seria 5
6. phaeton - seria 7
7. tiguan - X3
8. touareg - X5
9. eos - seria 3 cabrio
si lista poate continua cand o sa scoata BMW utilitare sa se bata cu caddy, pana atunci prietene vino cu argumente reale cand ma mai citezi. si uita-te si tu la lista de mai sus si zi-mi un punct unde crezi ca vw are macar 1% sanse sa bata un BMW :)

ovydioo 05-02-09 09:18

Quote:

Originally Posted by SaIBoT (Post 2038107)
De acord cu tine si cu toate astea mini s-a descurcat de minune ;)

merci. imediat sub post-ul tau e unul funny rau. scuze de offtopic

vwBoGdAn 05-02-09 10:19

Cum a zis si allexutzzu....Scirocco RuLLzz!!;)

HD-90-MTZ 05-02-09 12:05

Diferentele la performanta sunt foarte mici...oricum am votat fara sa stau pe ganduri VW Scirocco imi place cum arata.

R0b3r71n0 05-02-09 12:20

Up Scirocco ...pentru ce capacitate cilindrica are are destui cp ..

SERJAN 05-02-09 12:30

nu cred ca se potrivesc cele doua modele... dar na...

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning