Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia - Masina mea de suflet! (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/107684-ford-mondeo-2-0-tdci-ghia-masina-mea-suflet.html)

dal3x 24-02-09 09:10

Re: Masina mea de suflet !

suspensii - pot aduce si eu
kit exterior - in principiu pot aduce si eu...dar de mondeo nu-mi place nici unu...eu sunt mai clasic..daca ar fi sa-i pun un kit..as merge spre ceva gen ST, daca nu chiar exact kit-ul de ST.

Asa ca...nush...da-mi niste poze cu kit-urile ext..desi nu sunt pro kit aftermarket la masina asta...

Deasemenea, pentru jante si anvelope...poti sa ma contactezi :lol::lol:

Claudia 24-02-09 10:05

Pentru gume o sa tin minte ;)
Poate-mi dai si niste preturi pe privat. La fel si pozele cu kituri

dal3x 16-03-09 18:40

10 Attachment(s)
Pozeee Noi ! :D

Am facut mici modificari :)

Bara care o am pe masina, e schimbata, nu asa a venit ea. Dar cand am inlocuit-o, spoilerul venea mai jos ca vechea bara. Am zis ca totul e ok, ca nu-i nici o problema. Dar maaare mi-a fost mirarea cand dupa vreo 450 de km spoiler-ul meu se cam scurgea (in dreptul tevii de esapament). Asa ca fortat de imprejurari, am taiat spoiler-ul si i-am pus un tips (pe care am dat enorma suma de 39 de RON). Am zis ca oricum trebuie sa tai bara (caci altfel era in pericol si catadioptrul) si sa pun un tips ordinar..dar in cele din urma (dupa ce am schimbat vreo 4, si pe ultimul l-am custom-izat un pic cu flex-ul) am ajuns la concluzia ca nu e chiar urat (parerea mea) !

Si o a 2a modificare farurile cu xenon cu lupa. Fiind prima instalare pe care am facut-o de acest gen, recunosc ca mi-a luat cam 5 ore :oops: . Dar i-am dat de cap pana la urma si totul a fost ok ! Pana acum sunt multumit de ele, sunt de 55 W si 6000K (eu vroiam 4300 dar nu erau pe stoc), dar cred ca am sa le schimb (mi se pare mie ca se cam vad mov, si asta chiar nu-mi place)..

Cam atat, astept pareri (doar pro - Glumesc :)).

NWZeu 16-03-09 18:52

Initial am crezut ca ai luat un set de faruri OEM si le-ai montat si ma miram de ce a durat atat de mult :D, apoi mi-am dat seama ca ai farul original in care ai facut un artificiu de ai montat suportul lupei. Cat de eficient e .... ramane de vazut :).

dal3x 16-03-09 19:04

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 2153650)
Initial am crezut ca ai luat un set de faruri OEM si le-ai montat si ma miram de ce a durat atat de mult :D, apoi mi-am dat seama ca ai farul original in care ai facut un artificiu de ai montat suportul lupei. Cat de eficient e .... ramane de vazut :).

Pai inainte am avut instalatie xenon fara lupa, si chiar daca farurile erau date in jos foarte tare mi se pareau ca deranjeaza (desi nu primeam flash-uri de avertizare etc), + ca nu-mi placea deloc acel far plin de lumina, asa ca am zis sa fac un upgrade cat mai rapid :). Si despre cat de eficient, deocamdata e dif de la cer la pamant intre ce a fost si ceea ce este. Lumina e mult mai clara, unghiul e foarte bun (l-am reglat cu aparat special). Ramane de vazut ce se intampla pe termen lung :)

dal3x 17-03-09 21:25

3 Attachment(s)
in curand si jantele pe 17"

deocamdata am 3 seturi dar nu stiu pe care sa le pun :))

O parere ? :)

edit : Nici acum nu se vede ultima poza ? sunt jante oem de 17 9x2 Spite

http://www.allenparts.com/ford/acatalog/focus17-9x2.jpg - aici e poza (nu stiu de ce nu merge :( )

NWZeu 17-03-09 21:26

Poze cu ce ai si vei primi o parere ;) (sau mai multe :) ).

Ti-am atasat eu ce-a de-a 3a poza .... sper sa mearga acum :)

Eu am fost tentat sa pun Matrix pe masina, insa nimeni nu le aducea 5*108, le-am vazut pe Focus Jeans Edition si arata foarte ok, mie unu imi plac.

dal3x 17-03-09 22:49

Asa inclin si eu. Tot spre Matrix. Oricum o sa pun poze dupa ce fac schimbarea.

P.S. Am vazut un mondeo alb, cu matrix-uri vopsite alb ! Arata bine tare :))

NWZeu 18-03-09 10:47

Am vazut un Mondeo cu kitul de ST, era TDCIul de 2.2, negru, cu jante pe 18 modelul Yakuza, negre .... demential :D

Kedy 19-03-09 18:41

Eu zic sa incerci Wolfrace cred ca ar da bine pe masina ;)

dal3x 05-04-09 22:23

Re: Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia - Masina mea de suflet!

8 Attachment(s)
Asaaaaaa...

In sfarsit mi-am facut timp, si am reusit sa incaltz masina cu "adidasi noi" ! Am ales pana la urma Wolfrace Matrix. Asta dupa ce m-am scarpinat vreo 2 ore in cap ca nu stiam ce sa pun (Wolfrace Matrix, Tsw Shadow sau Tsw Demon). Demon si cu Matrix au intrat in finala, Matrix castigand in cele din urma ( a fost un finish la milisecunda :D :D )! Ca si anvelope, am ales Eagle F1 din muuuuulte motive ! 225/45 ZR 17. Primele impresii - aderenta incredibila, stabilitate muuuult mai buna ! Sunt cu adevarat multumit !!!

Niste prieteni spuneau ca ar trebui sa vopsesc etrierele acum, caci se vad mai mult datorita jantelor. Eu nu stiu ce sa zic. As vopsi, dar..nu stiu ce culoare...ca n-as vrea s-o dau in tiganeala :).

Astept pareri de la voi cu acest lucru..chiar sunt in dubii !

Iata ce a iesit :

Kedy 05-04-09 22:34

Quote:

Originally Posted by dal3x (Post 2213988)
Asaaaaaa...

In sfarsit mi-am facut timp, si am reusit sa incaltz masina cu "adidasi noi" ! Am ales pana la urma Wolfrace Matrix. Asta dupa ce m-am scarpinat vreo 2 ore in cap ca nu stiam ce sa pun (Wolfrace Matrix, Tsw Shadow sau Tsw Demon). Demon si cu Matrix au intrat in finala, Matrix castigand in cele din urma ( a fost un finish la milisecunda :D :D )! Ca si anvelope, am ales Eagle F1 din muuuuulte motive ! 225/45 ZR 17. Primele impresii - aderenta incredibila, stabilitate muuuult mai buna ! Sunt cu adevarat multumit !!!

Niste prieteni spuneau ca ar trebui sa vopsesc etrierele acum, caci se vad mai mult datorita jantelor. Eu nu stiu ce sa zic. As vopsi, dar..nu stiu ce culoare...ca n-as vrea s-o dau in tiganeala :).

Astept pareri de la voi cu acest lucru..chiar sunt in dubii !

Iata ce a iesit :

Felicitari pt alegere, in ce priveste etrierele eu zic sa le faci ori Rosii ori Galbene

NWZeu 05-04-09 22:38

Campania - spuneti NU aparatorilor de noroi episodul 2 :D

dal3x 05-04-09 22:42

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 2214046)
Campania - spuneti NU aparatorilor de noroi episodul 2 :D

:boxing: :chainsaw:

STIU !!!! (dar sunt foarte practice...ajuta vopseaua sa ramana pe masina :D )

NWZeu 05-04-09 22:45

Dadadada, am vazul la golan niste aparatori, se pun pe muchia aripii si sunt foarte practice, astea "clasice" sunt odioase, in schimb practice .... mai conteaza si pe unde mergi cu masina :)

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning