![]() |
Re: TREBUIE SA VEDETI ASA CEVA
Foart urat din partea lui... nesimtire curata!!!
Acel copil nu are 16 ani.... la 16` ani esti mai luminat atat din punct de vedere al scrierii si nici nu faci asa prostii.....:rolleyes2 |
paraerea mea e ca ar trebui ca LKS in calitate de moedator si victima daca pot sa spun asa..sa ia legatura cu un moderator/admin de pe acel forum si sa rezolve problema..sper sa nu se supere..
|
Ce ciuda am in mine baieti ca nu primesc si eu confirmarea pentru contul facut acolo...ca as vrea sa vorbesc si cu OLECO...el face acum pe nevinovatu, ca acum a observat, ca el, ca vrajeli :lol:
|
wow ce misto lai facut de rusine!imi este cam mila de el dar isi merita pedeapsa bravo!imi dati voie si mie sa imi fac un thread cu desene?
|
.."Va salut, ma numesc VLAD si sunt un baiat care stie sa deseneze foarte clar si frumos :"
Get a life kid! |
buna asta:lol:..sa fim seriosi la 16 ani nu te prezinti asa...
|
eu la 10 ani eram la salariul meu..si el abia scrie corect :-j . oricum si'a cerut scuze de la toti pe miniauto :)) cu un ajutor de la mine
|
salut sunt vlad de belea cel care va furat desenele si vreu sa imi cer scuze la toti la care leam furat desenele si vreau sa ii multumesc in primul si in primul rand lu Darius dms ca ma adus pe calea cea buna,Cu respect Vlad!
|
ma bucur ca te-ai revenit......uite,aici este un forum specializat....daca doresti si ai dorinta in tine de a invata,treci la sectiunea tutoriale si invata de acolo.....daca v-a fi nevoie te vom ajuta cu totii....succes
|
mersi foarte mult darius dms
|
ok....acum dai bice si treci la invatat....acum,theardul se poate inchide....
|
ok am inteles
|
Darius si cand se inchide theadrul?
|
cand o sa vada un moderator ca topicul poate fi inchis:)
|
ms kenzor
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning