![]() |
Re:
Quote:
|
Cine a castigat sa fie sanatos!
|
santos, daca tot zici ca pui filmarea, pune-o in loc sa te mai comporti ca o haita de caini.
nu-mi place de loc atitudinea ta in ultimul timp era o vreme cand mai stateai de vorba cu cate cineva, acum singurul lucru pe care il faci e sa sari la beregate la oricine se nimereste. daca ai chef de cearta, nu trebuie sa agiti spiritele, ca iar incepe sa se planga lumea ca pe 4tuning se cearta oamenii in loc sa se inteleaga... asa ca citeste cu mare atentie ce scriu: NU vreau sa mai citesc NICI un post in care sa te iei de cineva NICAIERI in 4tuning... daca se ia cineva de tine, te rog sa imi dai mie pm si il banez imediat daca nu intelege de voie buna. cand ai filmul, ataseaza-l unuia din posturile tale, am sters toate locurile in care va certati inutil, mai ales ca avem si o dovada asupra intamplarii chiar nu are rost disputa. |
Santos, nu stiu cat te pricepi la masini, ce film ai, cat e de real.
Din tot ce stiu tind sa cred ca ce am vazut e real, ONO a pierdut, martori spun asta. Nu stiu cu ce a masurat BPR distanta de 400 sau daca nu a fost lungita intentionat de Cei care au indicato din tabara lui Ono. Pentru corectitudinea lui Alex Tudorica garantez si se stie ce a spus cand l-a batut Supra, ce a spus cand a cedat in fata lui Lamborghini, daca si asta minte... Alex nu a discutat cu grecul discutia imi apartine, iar cine a spus ce a spus acolo mananca cacat le-a amestecat de nu mai intelegi nimic. E o discutie privata in care am vorbit putin si tehnic. Sigur varianta cea mai buna era 2 din 3 sau stabilt di start ca e una si gata. Varianta cea mai buna ar fi repetarea , voi fi artizanul ei. Tehnic masina EVO avea multe defectiuni de cand a venit, dar nimeni nu a facut uz de asta in discutile legate de curse, oameni si-au vazut de volan si atat. E greu de apreciat centimetrul ala, dar asa e nu conteaza cu cat ci sa castigi. Eu as putea sa pun 500 jos, pentu ca bate EVO, daca cineva bate palma cu mine. |
Taaatii!!! ONO ala rau si-a luat Lamborghini si ma bate rau de tot, ce sa fac? da-mi si mie niste bani ca nu mai suport, pana acum am mintit cat am putut dar golanii aia de la MR au camere de filmat si nu mai pot sa mint............ TATIIIIII DA-MI BANII sai bat pe aia te rog frumos si iti promit ca o sa-mi rad barba :D
|
money talks and bullshit walks
Salut, sant Florin de la MasterTuner. Am fost langa Sebastian cu 50-70 de metri inainte de iesirea din parcare, la Fordul care era pus la 400 m. EVO era in fata cu 0,5 -1 m. THEO, pilotul EVO, a spus ca a castigat chiar daca a ratat a doua treapta. Fiind in fara dupa ce a trecut de ford a ridicat piciorul de pe pedala. Oricum, pune 500 euro peste cele 500 ale lui SEBI pariu pentru o cursa in seara asta.
THEO to ONO: Anyway you told me that my car is faster than yours. So, if you believe that until now, same time same place with the money, not free of charge this time. 1000 euro. Cheers |
Salutare ... interesanta cursa ...
am aici ... specificatiile masinilor STOK ( www.rsportscars.com ) Lamborghini Gallardo Type: V10 Displacement cc: 4961 Power bhp at RPM: 520/8000 Torque Nm at RPM: 510/4500 Weight kg: 1430 Acc. 0-100 km/h: 4.0 s Mitsubishi Lancer EVO8 Type: Inline-4, Turbocharged Displacement cc: 1997 Power bhp at RPM: 276/6500 Torque Nm at RPM: 388/3500 Weight kg: 1480 Acc. 0-100 km/h: 5.1 s Sunt curios ce modificari mai are EVO`ul in plus ... :D doar sa cashtige mai bine de 1 secunda :D ... dar pe 400 m?????? Theo can u tell us the modifications that u have on u're caR?i'm just curious !!! thanks! |
Discutile sunt de c....t aici ne vedem la 21.00 stam de vb fata in fata stii unde SEBASTIAN.........!!!!
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
O cursa adevarata.
Desi ambele masini sant foarte tari,votez ptr. Ono cu Gallardo . As fii curios cat de tare il bate Ono pe 1000 m. |
eu astept filmul cu nerabdare
|
Re:
Quote:
Ce are barba mea cu cursa voastra. Nici nu te-ai dat cu mine si bati campii, ho ba hoooo ... Pari baiat bun pe strada, dar aici parca nu ai fi tu, oare chiar tu scri aici ca pasarica dupa comportament aduci a pussy. Daca nu ai bani acum poate faci rost de ceva pana mai tarziu ca altfel oameni pleaca, daca nu strange ca poate-ti trebuie cu mine in curand. |
Re:
Quote:
|
pot sa mai plusez si eu ?
|
patroane, hai cu filmu ala ca ai facut curioasa o tara intreaga !
:lol: |
acusica ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning