![]() |
Re: BMW 320D 177 CP VERSUS OCTAVIA RS TDI
Quote:
|
am auzit si eu ceva de consum de ulei dar de 800ml/10000km
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e stiut ca 2tdi pompe duze haleste ulei(mai toate ma rog)am un prieten cu un Passat 4 Motion care baga 1 litru la 5000 km :)
a mers de vreo 4 ori cu masina la Porsche si acolo au dat raspunsul "asa face toate si la 40-50 mii km nu o sa mai faca :lol: astea noi nu stiu cum sunt |
Quote:
Consideră-l drept un ultim avertisment, controlează-ţi limbajul, indiferent de cât de grav greşesc alţii în părerile lor trebuie să-i combatem cu argumente, nu cu mojicii. Reveniţi vă rog la subiect, lăsaţi off-topicul deoparte... |
Re: BMW 320D 177 CP vs. Skoda Octavia RS TDI
Adineauri a anuntat Antena 3 ca numarul utilizatorilor de leasing care nu-si platesc ratele a crescut, acum e momentul sa cautati un E90 (cel putin 320d sau 325i) returnat... daca puneti vreo baza pe celebrul post al si mai celebrului motan Felix :)
~Nautilus |
ce treaba are octavia cu seria 3 ?:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
ontopic: daca ar fi sa ma iau dupa design , clar as alege bmw-ul, daca ar fi sa ma iau dupa fiabilitate si sportivitate, clar aleg skoda! TDI-ul ala il bate la fundu' gol pe bimmer cand vrea el ! ( desi datele tehnice spun altceva ) per total: aleg bimmerul ! are valoare mai mare si la revanzare si ca masina ! PS: 2.0 tdi nu consuma 600 ml / 1000 km ! ( asta ar insemna ca odata la 2 saptamani sa completezi un litru de ulei ) ... ci consuma 1 Litru la 8000 - 10.000 km , asta daca mergi ca tampitu' cu ea ! |
Desi cred ca la performante sunt cam la fel, as alege BMW-ul, pentru ca mi se pare mai fiabil ca diesel pe termen lung. Sa nu uitam ca TDI-ul de pe Octavia nu este ca cel de 101 Cp, ci este muuult mai fortat.
|
pfff ce comparatie stransa.....in prima faza as alege bmw pt design mai placut si pt stabilitate si 50/50 distribuita greutatii, dar sa nu uitam ca si ocatavia e rs deci arata ceva mai bine, cel putin la interior, si e si ceva mai stabila fatza de varianta de serie, de motoare nush ce sa zic ca nu am condus, dar par asemanatoare....problema e costul de achizitie si intretinere unde bmw pierde grav si ar mai fi faptul ca octavia rs e mai diferita, nu vezi atatea pe strada, e ceva mai special, in schimb bmw e doar un 320d.....per toatal dupa logica mea si calculele mele aleg skoda si asta nu pentru ca e mai buna ci prin simplu fapt ca iti ofera cam acelasi lucru ca si bmw doar la un pret mult mai mic...
|
...dieselul de 101 cai de pe octavia era 1.9...asta de 170 e 2.0 si nu mi se pare deloc fortat
|
Quote:
|
pai cica ar fi mai fortat, pt ca normal 2.0 tdi e la 140 cp .. iar la 170 deja e prea de tot , dar ei inca n-au auzit de turbina mai mare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning