![]() |
Re: Renault 5 Turbo
vand eu r5... 0721460166
|
ca sa pui un motor puternic pe un r5 trebuie intai sa aduci intai sistemul de franare+suspensie la nivelul unui gtt. nu poti pur si simplu sa faci un transplant de motor mare pe o masina care nu are baza pentru asa ceva....
mai bine te apuci de bungee jumping.... |
mersi de sfaturi si de ajutor
|
Quote:
|
iti dau eu 1000 pe el
|
un singur sfat am daca ai bani baga-i in r5 si nu vei regreta,vzi ca asata nu e masina de drifturi,doar de liniute,aici pot sa zic k cam greu te face cineva daca trage tare
|
cat vrei pe renaultu ala??
cunosc si eu o fata care are nu unu ci 2 renaulturi la fel 5 gt;)sunt frumoase rau asi vrea si eu unu:D |
As vrea si eu sa cumpar un renault 5 gt turbo ma intereseaza mai mult sa fie neinmatriculat daca aveti sau stiti pe cineva care are de vanzare adresa mea de mail este [email protected] si un nr de tel 0729244907 astept mesajele voastre urgent pls :)
|
3 Attachment(s)
am renuntat la dacia asta si miam luat un r5 1,1 5+1 tre. oare am facut bine.
|
am r5 motor 1.1 din 89......masina e in lucru..la partea de estetica...interior exterior....dar la partea de motor astept sfaturi....macar 1.4
|
dogg, ai procedat excelent!! numai sa nu itzi batzi joc shi de renault..
|
Subscriu...
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare,
Exista sanse 1% sa mai fie valabil anuntul, e totusi incerc caci imi place acesasta masina de mic si abia acum a venit la rand in agenda mea. [email protected] Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning