Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia materialista - complet (https://forum.4tuning.ro/28-femei/107462-femeia-materialista-complet.html)

Sindrom 03-02-09 18:19

Re: Femeia materialista - complet

Cred ca muream cu ea de gat si o duceam si la militie, banii ca banii, masina ca masina, da sa te lase in curu gol....baiat descurcaret oricum.

Astia de se duc prin bamboo, n-au vazut pe nimeni lipsa???

dolb 03-02-09 19:33

nice, very nice!

sezione91_blue 03-02-09 21:46

Superb frate...am ras cu lacrimi...

morpheusmaster 03-02-09 22:14

Omu a scris la el pe blog...ca nu e fabulatie...e caz real :)...oricum...eu zic ca fatuca a scapat usor...:)

dolb 03-02-09 22:20

tind sa cred ca e fabulatie... si totusi..daca ar fi real, cine e acest catalin ? :D:D:D

spanu_ionut 03-02-09 22:27

nu e de ras...ai fi putut fi tu in locul lui. nu neaparat in afara...dar ar putea sa ti-o faca in oras(sa te lase sa alergi k boul de la un capat laaltu al orasului

Sasha 03-02-09 22:30

=))))))))))))))))))))
lesin...:)))
nu cred asa ceva :)))

morpheusmaster 03-02-09 22:34

Stai ca nu inteleg...adik tipu se casatoreste cu siliconata?...Coane sa ii invite la povestiri adevarate :)) ca asta no mai cred...dupa ce o bate o rupe...cainele ei il musk de fund...acu astia se nsoara??? WTF???

Anka Blonda 03-02-09 22:44

Re: Femeia materialista partea I

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 2034865)
Ahhaahhaaa, stai sa vedeti nebunie, ca a aparut din nou postul acela pe blog, si cam asta ar fi continuarea :)) =))) :

"Cea mai frumoasa parte vine insa acum… Mircea, asta o sa-ti placa! Dupa cum spuneam, acum cateva zile mi-a venit in cap sa va povestesc, atunci cand…

… cand am primit invitatia la nunta! Dap, se casatoresc anul acesta, in iunie. Si asa cum spuneam in debutul primului post din aceasta serie, eu nu ma duc.

Asta a fost Cataline, acum te cunoaste toata Romania, daca la primarie incepe sa zambeasca pe sub mustati Domnu’ Primar cand va face actele sa stii ca-i din vina mea… sa va iubiti si sa fiti fericiti va doresc!"

Love is blind :))

deci niciodata sa nu incepem o propozitie cu deci decat in asemenea cazuri ... eo ce cred e ca domnu catalin, acum daca e destept, face in felu urmator ... (asta as face eu) m-as insura cu ea cu contract prenuptial, sau cum mama lui i zice , i-as turna 2-3 copi si apoi as divorta si la divort i-as zice asa HOW'S YOUR DADDY BIATCH :lol: :lol:

dolb 03-02-09 22:54

nope. Cred ca domnul Catalin ii va trage o teapa mare mare domnisoarei :) o sa stea cu ea vreo 2 saptamani asa.. si dintr-o data .. poc o rapesc unii si se duce ..... lii

bmwm5 04-02-09 07:40

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 2034947)
deci niciodata sa nu incepem o propozitie cu deci decat in asemenea cazuri ... eo ce cred e ca domnu catalin, acum daca e destept, face in felu urmator ... (asta as face eu) m-as insura cu ea cu contract prenuptial, sau cum mama lui i zice , i-as turna 2-3 copi si apoi as divorta si la divort i-as zice asa HOW'S YOUR DADDY BIATCH :lol: :lol:

vezi ca e who`s your daddy

Mustang 04-02-09 07:42

Quote:

Daca ii toarna 2-3 copii, ii plateste pensie alimentara... Thought about that? :)

Sindrom 04-02-09 09:13

Quote:

Si cu copii ce faci, ii faci doar ca sa te razbuni....gandeste-te mai bine pentru ca mie mi se pare cea mai mare IDIOTENIE.

morpheusmaster 04-02-09 10:09

deja aberati....

dolb 04-02-09 10:16

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2035791)
Si cu copii ce faci, ii faci doar ca sa te razbuni....gandeste-te mai bine pentru ca mie mi se pare cea mai mare IDIOTENIE.

deja domnu catalin chiar e idiot ! adica nah..poate acu de valentine's day sa o duca un congo sau in vreo tara din asta, sa se cazeze..si cat timp ea isi face dush, el pleaca! asa da :D dar sa se casatoreasca cu ea deja isi strica viata! si nici ea nu ar fi departe.. sa se marite cu el si sa ii faca 2 copii doar ca sa se razbune.. ar fi chiar idioata!

PS: nu stiu de ce..dar am impresia ca stiu despre ce siliconata e vorba :)

Later edit !: https://www.youtube.com/watch?v=Bx1R-2tM_js

All times are GMT +2. The time now is 03:03.

- Copyright 2026 4Tuning