![]() |
Re: Femeia materialista - complet
Cred ca muream cu ea de gat si o duceam si la militie, banii ca banii, masina ca masina, da sa te lase in curu gol....baiat descurcaret oricum.
Astia de se duc prin bamboo, n-au vazut pe nimeni lipsa??? |
nice, very nice!
|
Superb frate...am ras cu lacrimi...
|
Omu a scris la el pe blog...ca nu e fabulatie...e caz real :)...oricum...eu zic ca fatuca a scapat usor...:)
|
tind sa cred ca e fabulatie... si totusi..daca ar fi real, cine e acest catalin ? :D:D:D
|
nu e de ras...ai fi putut fi tu in locul lui. nu neaparat in afara...dar ar putea sa ti-o faca in oras(sa te lase sa alergi k boul de la un capat laaltu al orasului
|
=))))))))))))))))))))
lesin...:))) nu cred asa ceva :))) |
Stai ca nu inteleg...adik tipu se casatoreste cu siliconata?...Coane sa ii invite la povestiri adevarate :)) ca asta no mai cred...dupa ce o bate o rupe...cainele ei il musk de fund...acu astia se nsoara??? WTF???
|
Re: Femeia materialista partea I
Quote:
deci niciodata sa nu incepem o propozitie cu deci decat in asemenea cazuri ... eo ce cred e ca domnu catalin, acum daca e destept, face in felu urmator ... (asta as face eu) m-as insura cu ea cu contract prenuptial, sau cum mama lui i zice , i-as turna 2-3 copi si apoi as divorta si la divort i-as zice asa HOW'S YOUR DADDY BIATCH :lol: :lol: |
nope. Cred ca domnul Catalin ii va trage o teapa mare mare domnisoarei :) o sa stea cu ea vreo 2 saptamani asa.. si dintr-o data .. poc o rapesc unii si se duce ..... lii
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deja aberati....
|
Quote:
PS: nu stiu de ce..dar am impresia ca stiu despre ce siliconata e vorba :) Later edit !: https://www.youtube.com/watch?v=Bx1R-2tM_js |
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning