![]() |
Re: Ce Adidasi Purtati?
hm, pai am 4 perechi adidas, 1 nike, 1 circa, 1 phat farm. momentan port phat farm
|
1 pereche Puma Ducati , 1 pereche lotto Rossi , 1 Pereche lotto gold , 1 pereche lacoste , 1 Pereche Adidas F10+ . Revin cu poze cand or fi mai curati , ca acum cu vremea asta ii cam murdaresc.
Cei mai comozi sunt Lacoste si cei mai buni la uzura sunt Lotto , Puma dupa ce ca-s o groaza de bani mai sunt si panarame |
1 Attachment(s)
Pai acum am una pereche nike ... care imi plac foarte mult ..;)
|
2 Attachment(s)
Adidas Naler Classic- de rupt pe afara, pe oriunde culmea inca rezista
Nike Vis Air Sweet TB - mai de iarna asa, chiar neasteptat de caldurosi, Mai am prin dulap niste reebok-uri vreo 2-3 perechi, tot de rupt da rezistenti rau, numai scap de ei. |
Quote:
OnTopic; 2 perechi adidas negri si vre-o 2 noname albi :D , momentan n-am poze cu ei |
only Adidas Superstar , Reebok NBA and All Star Converse
|
Cei din prima poza sunt circa lopez, sunt foarte confortabili.
|
1 Attachment(s)
D`astia.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ex: Circa
ex: Circa actual: IS Footwear future: God knows.... P.S nu a mers sa descarc pozele din aparat asa k am optat pt unele de pe net, poze cu actuali bascketi nu am gasit |
3 Attachment(s)
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu deabia imi gasesc adidasi care sa imi placa, am fost prin reprezentante si nu inteleg cum Dumnezeu in Ro numa modele najpa sunt ( gusturile se discuta ).
Akum am dat peste un model de la Nike, dar nu stiu de unde as putea sa mi cumpar, daca stiti voi v as ruga sa ma indrumati si pe mine :) Modelu se numeste NIKE SHOX RIVALRY |
4 Attachment(s)
1.Puma Suede
2.Adidas Classic Vulc 3.Adidas Adi Racer Plus 4.va urma... |
4 Attachment(s)
balerinii sunt negrii, dar n-am gasit poza pe net si mi-e prea lene sa fac poze...
vansii aia cu inimioare i-am primit si mai am dar am pus destui :) in general, nike, mai rar puma |
port in general doar casual - elegant
sport nu am mai purtat de prin clasa a 8-a am 4 X puma, 2 X nike , 3 X adidas , 4 X converse , 1 X galliano , 1 X lacoste , 5 X zara cel putin zara ii port pe toti, lacoste inca nu i-am incaltat , o pereche puma si una nike sunt stil gheata si ii port mai rar.. converse la volan , dar cand le-o veni vremea ca acu` e fleshcaraie mare daca vi se pare ca exagerez , le fac poza.. ;) edit : stiu ca mai era un topic asemanator... :rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning