Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/107162-audi-a6-jason-statham-pauza-super-bowl.html)

Tweety_rzw 01-02-09 17:11

Re: Audi A6 si Jason Statham in pauza de la Super Bowl

Audi a evoluat foarte mult in ultimul timp dar nu stiu daca si inainte era chiar asa o masina de privit ,fata de un urs,o cobra,sau mai stiu eu ce!Acum depinde si de om din ce motiv isi ia masina...pe ce se axeaza,comfort,sport,lux..s.a.m.d !Ei defapt au facut o mare greseala au comparat masinile din anii 80-90 cu o masina din 2007-2008 din ce an o fi acel audi...ca sa fie fortele egale ar fi trebuit sa ia si un audi din anii 80 ;) !

fokerix 01-02-09 17:13

oricum Jason Statham e actor bun !

Chucky bmw 01-02-09 17:15

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 2028388)
daca erau smekeri faceau comparatie intre un bmw , un mert si un audi toate din acelasi... dar faza e k le-a fost firca. pentru ca niciodata nu poti sa compari un audi cu un merceeds in primul rand.... sau chiar cu un bmw...

bine zis........ sunt deacord cu tine

VBogdan 01-02-09 17:20

nu prea m a convins......

allexutzzu 01-02-09 18:09

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2028135)
Caterinca rau reclama, a fost facuta comparatie cu masinile de acum 20 de ani pentru ca doar alea nu ii pun probleme, ce e mai nou il bat la cur :>

nu prea as crede...daca pui RS6 cu M5 si E 63 AMG s-ar putea sa-i cam bata la cur RS6 ;) asa ca nu mai vb aiurea...audi bmw si mercedes se bat oricand de la egal la egal!

allexutzzu 01-02-09 18:11

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 2028388)
daca erau smekeri faceau comparatie intre un bmw , un mert si un audi toate din acelasi... dar faza e k le-a fost firca. pentru ca niciodata nu poti sa compari un audi cu un merceeds in primul rand.... sau chiar cu un bmw...

audi bmw si mercedes se bat oricand de la egal la egal asa ca nu mai vb ce nu trebuie! se completeaza una pe alta... ;)

AndreiKai 01-02-09 18:12

am vazut si eu intr-un episod Top Gear si o comparat un M5....mercedesu' era ceva AMG nu mai stiu exact modelu'.....si un Audi RS6......

si audi i'o cam batut la cur :-".....

RS6'le e cel mai tare din gama lui...parerea mea :)

oricum mie imi plac toate 3 marci :X :X :X

de la Mercedes imi place SL 65 AMG,CLS 55 AMG
de la Audi imi place RS6,S8 si A8 W12
de la BMW imi place M6 si unele M3'uri :P

shu.lee 01-02-09 19:00

da, daca se refera la progres audi trebuia sa compare rs6 cu modele mai vechi da' din propria gama, asa nu prea are sens.

HD-90-MTZ 01-02-09 19:21

Nu prea este normal ce s-a intamplat in reclama asta...audi isi face reclama comparand o masina din prezent cu unele de acum 20 de ani...chiar si daca erau modele noi tot nu era normal sa scoti in evidenta defectele altor marci iar audi(ca doar este reclama lor)sa-l scoti perfect, net superior celorlalte marci...mie personal nu-mi place genul asta de reclama...la fel cum a zis si allexutzzu aceste marci se completeaza..ramane la latitudinea clientului dupa ce criterii isi alege masina..

ROBERT_88ROB 01-02-09 19:43

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2028646)
nu prea as crede...daca pui RS6 cu M5 si E 63 AMG s-ar putea sa-i cam bata la cur RS6 ;) asa ca nu mai vb aiurea...audi bmw si mercedes se bat oricand de la egal la egal!

esti sigur ca un rs6 bate mercedes si bmw?

shoot3r90 01-02-09 19:55

Depinde din ce puncte de vedere s-a referit ca l-e bate:D.
Eu personal merg pe Mercedes.Acum depinde de fiecare ce vrea.

SaIBoT 01-02-09 20:22

Interesanta reclama,cam prea "pe fata" ce vrea sa dem in ea...

Im2good4U 01-02-09 20:27

naspa reclama..
mai bine n`o faceau.. :-"

serady 01-02-09 20:27

unii de pe aici nu au auzit de lexus.acura,infinity....nemtii sunt in urma lor

R0b3r71n0 01-02-09 20:28

normal ca daca compari o masina cu 20 de ani vechime cu una noua poti spune ca asta din 2009 este mai buna ca ce de 20 de ani ... interesant spot ..

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning