Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW - Alte serii (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii.html)
-   -   BMW z3 (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii/107147-bmw-z3.html)

cj90rzv 02-02-09 12:39

Re: BMW z3

Quote:

Originally Posted by pyttbull (Post 2030193)
Le gros souci du Z3 c'est que sa plate forme date de la e30 comme pour les e36 compact. Donc niveau chassis c'est franchement limite mais très joueur !!! La capote, les équipements et le conforts (<- normal !) sont moyens ! Et pour la finition, seule les Z3M sont superbes ! Mais c'est franchement du solide !!!!

"Marea problema a Z3-ului este platforma sa care provine de la E30 ca si in cazul E36 compact. Deci la nivel de sasiu este clar limitat dar foarte jucaus"

""The Z3 was developed from the E36 platform of the 3 Series. The resulting platform is sometimes referred to as the E36/7(roadster) or E36/8(coupé). The rear semi-trailing arm suspension from the E30 was used rather than the more sophisticated multilink suspension from the E36.""

nu stiu ce intelegi tu prin "limitat" dar e ft ft jucaus..... in curbe cand e ud .. fuge incredibil de tare fundul dak nu esti stapan p tine.... si face ft ft usor cerculete....... e ft distractiva .. dar te inseala ft repede.....

astept sugestii ...si de tuning exterior ...

Gyo*TDS 02-02-09 14:24

vreo idee la jante ?

cj90rzv 02-02-09 17:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 2030768)
vreo idee la jante ?

M-AM TOT GANDIT .... DA NU PREA AM vazut ceva care sa zic.. 'Wow ce bine ar arata pe zet ..' m-am uitat ft bine la niste replici de m6 da nu arata bine deloc..... sincer nu imi plac // astept sugestii .... (banuiesc ca cel mai bine ar prinde niste jante cu buza cat mai lata.. la fel ca pe orice BMW )

pyttbull 02-02-09 19:08

1 Attachment(s)
ok ..nu stiam ca este asa...doar din ce am citit pe forumuri ....mai asteptam pareri de la cei care stiu intradevar ! uite un mic vt :-P

cj90rzv 02-02-09 21:21

Quote:

Originally Posted by pyttbull (Post 2031535)
ok ..nu stiam ca este asa...doar din ce am citit pe forumuri ....mai asteptam pareri de la cei care stiu intradevar ! uite un mic vt :-P

MS FRUMOS de VT ... e ft frumos.... imi place ft mult cum ar da stopurile asa.... si portbagajul ar fii o idee ... dar e frumos si original ... are stilul lui cand il vezi .. cu scriisul de "z3 " si cu inchizatoarea chromata.....

jantele sunt ft frumoase.. tot BBS nu ?

pyttbull 02-02-09 21:27

da ...bbs rs cu ''buza'' ! cred ca ar da si mai bine cu buza mai lata ! ( pe spate )

cj90rzv 03-02-09 09:44

am doua intrebari ... 1) oare cum as putea sa fac semnalizarile asa ? (negre/smoked)
2) cum se pun distantierele la roti ? imi trebuie alte prezoane ?? mai imp... trebuie sa merg la RAR pt ele ?? sa le declar?? care sunt cele mai bune ? cele facute sau cumparate ??? cat de mari le pot pune ? pana sa frece in aripa ??

madalin_m3 03-02-09 10:20

ptr o clipa am ramas fara respiratzie cand am vazut poza postat de pyttbull cu bbs-urile alea...abea mi-am revenit:))

madalin_m3 03-02-09 10:23

dar ce model este ala?

cj90rzv 03-02-09 12:13

Quote:

Originally Posted by madalin_m3 (Post 2032879)
dar ce model este ala?

BBS RS . spune pyttbull mai sus... sunt ft frumoase.. dar mi se par o idee cam retro pt masina.... acelea mi se par ideale pe un rechin.... 2002.... seria 6 vechi ...

nimeni nu ma ajuta la distantiere ?

ZaXXaZ 03-02-09 12:46

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 2027751)
… e putin mai usoara decat un e36 …....

z3 1.8 e mai greu cu 45 kg decat un e36 cu motorizare echivalenta

in rest te-ai ales cu o masina frumoasa...omule ce tot ai cu criza asta de o tot mentionezi?tu sau ai tai luati bani mai putini de cand cu criza?au crescut cumva preturile la accesoriile aftermarket?:dizzy:daca ai primit masina si nu au fost probleme legate de bani, nu cred ca un set de jante ar fi o problema.:evil_laug

ps:aproape orice bmw cu o motorizare decenta este foarte jucaus :peace:
succes la modificari!

ZaXXaZ 03-02-09 12:49

pana una-alta arunca un ochi aici> http://www.tuninglinx.com/html/tdbase.html <poate gasesti ceva ce-ti place:wink:

cj90rzv 03-02-09 13:01

Quote:

Originally Posted by ZaXXaZ (Post 2033233)
z3 1.8 e mai greu cu 45 kg decat un e36 cu motorizare echivalenta

in rest te-ai ales cu o masina frumoasa...omule ce tot ai cu criza asta de o tot mentionezi?tu sau ai tai luati bani mai putini de cand cu criza?au crescut cumva preturile la accesoriile aftermarket?:dizzy:daca ai primit masina si nu au fost probleme legate de bani, nu cred ca un set de jante ar fi o problema.:evil_laug

ps:aproape orice bmw cu o motorizare decenta este foarte jucaus :peace:
succes la modificari!

1)eu am studiat talonul meu si al unui 1.8is .. si era o diferenta de 100 de kg .... cel putin asta era trecut in talonul de RO

2) ideea cu , "criza economica" era doar o gluma .. pt trebuie sa imi schimb si motocicleta si deja sunt mai mult bani ...

cand am zis jucaus m-am referit . la faptul k am condus .. slk230 , e36,e46, e90 si nici unul nu mi s-a parut k fuge de spate asa tare....

ms pt aprecieri

Gyo*TDS 09-02-09 13:37

mi se pare k bbs rs nu dau f bine pe z3.....incearca altceva tot cu buza.dar asta e doar parerea mea,nu mi-o lua in nume de rau.

cj90rzv 10-02-09 16:19

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 2051002)
mi se pare k bbs rs nu dau f bine pe z3.....incearca altceva tot cu buza.dar asta e doar parerea mea,nu mi-o lua in nume de rau.

STAi linisitit.... sincer sa fiu nici mie nu prea imi plac.. in ideea ca sunt altele care ar da mult mai bine cu masina... mi se par putin prea RETRO .... astept si alte sugestii ..

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning