![]() |
Re: BMW z3
Quote:
""The Z3 was developed from the E36 platform of the 3 Series. The resulting platform is sometimes referred to as the E36/7(roadster) or E36/8(coupé). The rear semi-trailing arm suspension from the E30 was used rather than the more sophisticated multilink suspension from the E36."" nu stiu ce intelegi tu prin "limitat" dar e ft ft jucaus..... in curbe cand e ud .. fuge incredibil de tare fundul dak nu esti stapan p tine.... si face ft ft usor cerculete....... e ft distractiva .. dar te inseala ft repede..... astept sugestii ...si de tuning exterior ... |
vreo idee la jante ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ok ..nu stiam ca este asa...doar din ce am citit pe forumuri ....mai asteptam pareri de la cei care stiu intradevar ! uite un mic vt :-P
|
Quote:
MS FRUMOS de VT ... e ft frumos.... imi place ft mult cum ar da stopurile asa.... si portbagajul ar fii o idee ... dar e frumos si original ... are stilul lui cand il vezi .. cu scriisul de "z3 " si cu inchizatoarea chromata..... jantele sunt ft frumoase.. tot BBS nu ? |
da ...bbs rs cu ''buza'' ! cred ca ar da si mai bine cu buza mai lata ! ( pe spate )
|
am doua intrebari ... 1) oare cum as putea sa fac semnalizarile asa ? (negre/smoked)
2) cum se pun distantierele la roti ? imi trebuie alte prezoane ?? mai imp... trebuie sa merg la RAR pt ele ?? sa le declar?? care sunt cele mai bune ? cele facute sau cumparate ??? cat de mari le pot pune ? pana sa frece in aripa ?? |
ptr o clipa am ramas fara respiratzie cand am vazut poza postat de pyttbull cu bbs-urile alea...abea mi-am revenit:))
|
dar ce model este ala?
|
Quote:
nimeni nu ma ajuta la distantiere ? |
Quote:
z3 1.8 e mai greu cu 45 kg decat un e36 cu motorizare echivalenta in rest te-ai ales cu o masina frumoasa...omule ce tot ai cu criza asta de o tot mentionezi?tu sau ai tai luati bani mai putini de cand cu criza?au crescut cumva preturile la accesoriile aftermarket?:dizzy:daca ai primit masina si nu au fost probleme legate de bani, nu cred ca un set de jante ar fi o problema.:evil_laug ps:aproape orice bmw cu o motorizare decenta este foarte jucaus :peace: succes la modificari! |
pana una-alta arunca un ochi aici> http://www.tuninglinx.com/html/tdbase.html <poate gasesti ceva ce-ti place:wink:
|
Quote:
1)eu am studiat talonul meu si al unui 1.8is .. si era o diferenta de 100 de kg .... cel putin asta era trecut in talonul de RO 2) ideea cu , "criza economica" era doar o gluma .. pt trebuie sa imi schimb si motocicleta si deja sunt mai mult bani ... cand am zis jucaus m-am referit . la faptul k am condus .. slk230 , e36,e46, e90 si nici unul nu mi s-a parut k fuge de spate asa tare.... ms pt aprecieri |
mi se pare k bbs rs nu dau f bine pe z3.....incearca altceva tot cu buza.dar asta e doar parerea mea,nu mi-o lua in nume de rau.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning