![]() |
1 Attachment(s)
Santos, cred ca la cea in chenar galben se referea :)
|
lol :D da era poza asta si color nu alb-negru... :? dak o gasesc o pun:D sa dezvaluim misterul cu masina rosie
|
sec
|
Re:
Quote:
apropo,alta intrebare:soferii profesionisti pe ce culoare a semaforului trec? si pe care se opresc? :lol: |
Re:
Quote:
|
primul va trece un puradel de la masina la masina pt a le spala parbrizu cu apa luata din baltoaca de pe prima banda...si apoi dupa el vor trece toti soferii cu cate o bata in mana..sperand sa`l prinda si sa`i dea o recompensa :bat:
|
pai faza cu mashina rosie era d kterink dak nu v-ati prins.k si faza cu blonda, k si faza cu intrebarea sau raspunsu cu tancu' si submarinu si... :oops:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: Intrebare simpla de chestionar!
Quote:
Toate ca toate, offtopic acum, ce dracu sa fac ca m-a prins flama de sudura aseara cand ma uitam la american chopper pe discovery, suda Vinnie la bike acolo si eu ca fraieru m-am benoclat chiar in sudura si nu mai pot de ochi :shock: , nici nu mai diclesc bine, uite am ajuns sa ma citez singur. |
Ma ce e important e ca tipa aia din afise rade de toti :lol: :lol: cica uitate si la astia ce au facut !1 :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning