![]() |
nu trebuie sa modifici nimica esti mic mai ai timp ca sa inveti..sau daca nu sti nui greu sa dai search pe google.. :lol: sa nu te superi din greseli se invata :wink: [/code]
|
eu decat sa ma gandesc la masini din alea mai bine ma gandesc ca vine Mos Craciun in curand. E mai real si mai aproape. Si daca el se hotaraste sa imi dea una dintre masinile mentionate ... oricare ar fi ... se uita dracu la .x secunde diferenta. sa fim seriosi. ca eu daca e sa imi iau masina I'm sure as hell ca nu imi iau matahale din alea!
|
a8 si vw phaeton 8)
|
1 Attachment(s)
pplz.. dupa cum probabil stiti.. s-a lansat s 65 amg... :D ai ca pun ji nijte poze : :arrow:
Horsepower: 612 bhp :shock: (audi w12 are 450cp) |
Daca relanseaza Audi modelul S8, adio BMW, adio Mertzan...
|
noul s8 va avea un v10(gallardo) cu 550 cp..iar rs8 va avea undeva peste 600 cp..
|
Re:
Quote:
|
a8 vs seria 7.... dk nu e vb de seria 7 ac schnitzer sau a8 la fel de \"tunat\" ci e vb de masini stock, am si eu o intrebare:
siar lua vreunu dintre noi a8 sau seria 7 k sa mearga sa se traga?! hmmmmmm.... tind sa cred k nu,pt k se pot cumpara masini mult mai sport,\" tunabile\" cu banii pe care iar da pe oricare din ac 2 masini... sau facem si x5 vs toyota landcruiser?! :D |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: nu se pot compara?! atunci inseamna ka nu pot sa compar nici un coupe , celica , cu o masina \"de familie\" ,vento vr6.... clar nu! :D
Quote:
eu vroiam sa zic k topicuri se pot face 1 milion... dar cu ce ajuta?! nu fac aku maybach vs. cl 55 amg... trebuie sa fim si realisti knd facem un topic.. ma rog, nici nu prea e ordine pe aici asa k... :D |
ordine?? :lol: dar cand a fost ordine aici pe forum??niciodata!!!!! poate alti se supara acuma..pe mine dar asta este adevarul...forumul ii ca si un fel de mirc..pt mine un forum inseamna..unde poti sa inveti ceva ..dar sincer nu prea sunt multe personae de la care ai sa inveti..sunt foarte putini realisti ..aici pe forum..ma rog ..sa nu sariti acuma..
|
A8 alright :wink:
|
Re:
Quote:
Comparatii se pot face intre: Coupe-Celica, Sti-Evo, Civic-Golf-147-Seria1-A3-307, A8-S classe-Phaeton-Seria 7, Polo-Fabia-Ibiza-206, etc...Ce e asa de anormal o comparatie cum e cea de fata? Dimpotriva... Sa continuam insa discutia on-topic...nimeni n-a vorbit de dotarile de lux, ergonomie...eu zic 1 punct in minus la BMW pt ergonomie(i-Drive), unul in plus la A8 pt dotari de lux, unul in plus la S pt confort... |
Re:
Quote:
|
nush ce sa aleg.... a8 sau bmw7 :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning