![]() |
Re: Chevrolet Corvette ZR1 by Hennessey
spui decat: salut,sunt Marian, am 100 km/h :) cat de tare e...frumoasa mai ales neagra
|
ce pot sa spun decat cai marfa ,,,,,daca poate poate asta este
|
nu-mi place pt simplul motiv ca a distrus identitatea in sine a masinii. Toti asii din maneca pe care ii putea juca ZR1 din acest moment i-a pierdut, in plus si-a mentinut si defectele orifinale. Noroc ca putem opta pt ZR1 "stock" oricand (ma rog, relativ oricand in fct de venit :D ) . Mai bien se gasea un tuner care sa amelioreze interiorul si calitatea materialelor folosite, fara a da in exces-in cazul ala nu mai avea concurenti directi. Upgrade-ul de putere subsemnat eu personal il vad inutil, ba mai mult, chiar nociv.
|
Frumos Foc Corvette-ul Acesta ..Puterea Ce Sa Mai Incredibila :X:X:X
|
mi-a placut de la inceput zr1, reusita masina. sper k nu au imbunatatit-o intr-o parte si au neglijat pe celelalte. stoc se manevra excelent, sa speram k si acum dar nu sunt asa sigur
|
pfiuuuuu....dispare pur si simplu!! :shock: dar...nu cred ca au eliminat sistemele de siguranta gen ESP...se vede la plecarea de pe loc, dupa acel burn-out ca ii taie acceleratia cand incepe sa patineze si apoi pleaca normal! ;)
|
ce sa mai zic mi-a placut clipul
putere americana |
pe mine nu m`a impresionat la aia 705 cai pe care ii are :)
|
Nu apar si aici comentarii de genul:
"cam mica viteza de top?" :lol::lol::lol: |
ce face cu ea ... se vede ca nu e masina lui :)))) =))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
super racheta , putere maxima , super sport , culoarea nu e prea bine aleasa , ii trebuie ceva mai tipator ...
|
cum sa prinda suta in 3.1s ??........numai plecarea de pe loc i-a luat 2 secunde :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning