![]() |
Re: Prima fotografie cu Insignia OPC
Quote:
|
vedeam deja R8-ul din filmulet cum se urca pe OPC-ul nostru :). Nice, nice Opel face progrese in ultimii 2 ani. Lupta cred ca va fi stransa cu Passat R36. Care pe care? Ramene de vazut ... Pana nu vad cu ochii mei nu cred ca vor bate Passat-ul asa usor. Dar accept si contrariul daca va fi cazul.
Ne place, ne place :D |
da este o bijuterie de masina mai ales linia continua imitata de la un CLS sau un VW CC dar o ideee super tare ,bv OPEL si un interior magnific cred cai cea mai reusita din aceasta marca
|
:twisted: bestiala .... da de pretz nu se zice nimic?
|
azi am vazut si eu Insignia la o reprezentanta Opel , arata superb :) foarte stilata .. cat despre OPC - no comment :D
|
Yay, se intorc "coltii de morsa" de la concept.
|
hmmm pare interesant 320cp tractiune integrala..va fi un saab aero cu caroserie de opel..
|
Legat de motorizare astea cu twin-turbo/bi-turbo sunt tampeni.:sad:
Motorizarea cea mai "smechera" pt GM Europa - Sabb/Opel este 2.8 V6 60 de grade low presure turbo. s-au chinuit o gramada sa acoata mai mult de 255hp pe Sabb sau Opel si au cam dat razoale. Cred ca va fii aceeasi configuratie ca actuala Vectra OPC -motorizare din motive economice desigur cu putere ceva gen 280 hp-300hp declarati de ei max- nu cea reala pe dyno. Legat de tractiune intradevar este iara cea de la Sabb nu cunosc nimic despre ea din pacate. |
Imi pare rau ca nu au putut pune un motor mai mare pe ea, sa se apropie de M3 si de IS-F.
|
performantele o sa aiba un cuvant greu de spus...si nici la design nu sta rau.
|
nu se intelege nimic din poze! iar din filmuletz, masina pare un pic greoaie.
|
sincer si astra opc arata de milioane dar insignia o sa fie mult mai incredibila ... :)
|
Quote:
on: foarte tare ideea! daca scoate 8 sec pe nurburgring, chiar e de luat in seama! se pare ca opel revine in forta! bv lor, chiar e un model reusit insignia! |
Quote:
dintre toate este singura twinturbo... intrebase cinvea de cilindree: este tot motorul de 2.8v6, dar de data asta twinturbo. |
R8 - 8:04
M3 - 8:05 IS-F- 8:18 insignia OPC cica ar scoate in jur de 8:00 :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning