![]() |
Re: B-01-UXD provoaca orice pana in 80 de cai
Quote:
|
Ce cutie de viteze ai?
|
Quote:
|
Quote:
Dar să păstram tematică topicului .. şi să lasăm să curgă provocările ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vineri sunt la bucuresti:) ps.clio-ul meu face 5000 de ture;) si le face destul de repede,nu plafoneaza ca loganu... |
Quote:
|
UXD-ule am daca te intereseaza un set comprimat de 1.3 cu chiulase de 1.1 care a fost pe masina mea, mai trebuiesc un pic retusate pistoanele, masina fugea f bine iti zic...adica loganu de 1.6 lua bataie ca sa iti faci o idee (ma ajuta si cutia scurta) si daca vrei iti fac rost si de o cutie 4 fr la un pret foarte bun. Setul ti-l dau gratis daca vrei sa ti-l faci. Nu e praf dar il dau gratis pentru ca nu caut sa ma imbogatesc plus ca eu pregatesc o surpriza nitel mai mare.
|
Quote:
maine sunt la billa in drumul taberei in jurul orei 20.00 itzi trimit pe PM nr meu de tel in cazul in care ai timp |
Quote:
|
Quote:
|
da' nu am zis ca il minti ca sa-i iei banii sau ceva.. am zis ca ma indoiesc. ce configuratie era oltcitul ala de bateai 1.6-le?
|
1.3 chiulase de 1.1 cutie 5 tr gsa carb normal de oltcit evacurea normala dar tragea foarte tare pana dadeam a treia nimic nu a stat langa mine, inafara de un cielo cu c20xe care mi-a rupt capul si tot nu mi-a luat fatza pana la 70 la ora:)) eu am zis ca e cielo normal si m-am umflat la el, asta a fost chiar in pitesti in seara in care am venit la craiova si m-am intalnit cu tine la pod, oltcit visiniu b 03 fxa.
|
aaaaaaa, da! gata! imi aminti! catalin, nu? :) nah, ce mic e forumu'! da' tot nu te cred ca bateai loganu de 1.6 cu carbu de oltcit. :)) calcul simplu: diferenta de ~100kg intre masini si 30 bhp. greu de facut. indiferent cat de dezavantajat ar fi loganu de cutie, tot nu recuperezi diferenta aia de 30 de cai. nu contest ca ai facut UN logan de 1.6, da' nu generaliza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning