![]() |
Re: Ce preferă bărbaţii??
Teoretic nu conteaza , frumusetea nu consta doar in culoarea podoabei capilare , dar pentru mine brunetele au un avantaj din start. :D
|
bruneta cu ochi verzi.........superrrrrr:dance::dance::dance:
|
pai parca era topic de par..acum ajungem la ochi? punkiste se pun? d-alea cu creasta rosie?
off: ce nu-ti place dsoara la semnatura mea? culoarea parului? sau freza? :D |
Nu prea ma intereseaza culoarea parului atata timp cat ii sta foarte bine si culoarea se integreaza foarte bine.
|
blonde :D
|
Brunetele!
|
Blonde cu siguranta :)
|
Schimbat:lol:
|
Si... de ce a trebuit sa postezi asta? :D
|
pentru ca sa se intelgeaga ca es este o fata inteligenta si pe deasupra este tare interesata cum isi poate modifica masina si sa cunoasca alti oameni care si ei la rindul lor sunt pasionati de tuning.
later edit: AM SI SEMNATURA! |
Asta cum sa o iau?:-P....drept ironie sau.....
Last edit moderator : data aviatoare Pm, nu post nou Offtopic chiar, Mulţumesc ;) |
desi nu conteaza culoarea parului, imi atrag mult mai multa atentie blondele... si cu blonde a m avut treaba, si blonda e actuala ! :)
|
Brunetele da un aer de seriozitate (cel putin la primele aparente... dupa lasa de dorit:D)
|
am o slabiciune pentru brunete, dar prietena mea e blonda.. deci poate doar in prima faza m-ar atrage la o tipa faptul ca e bruneta.. pe urma e alta treaba..
|
Le prefer pe toate,nu conteaza culoarea parului.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning