Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - cristinr1 (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/106493-machete-lucru-cristinr1.html)

cristinr1 07-02-09 09:41

Re: Machete in lucru - cristinr1

9 Attachment(s)
Aseara, plictisindu-ma si neavand ce face... m-am apucat sa imbrac interiorul unui hummer teleghidat scara 1/10 sau 1/12, in hartie autocolanta, iar Alaltaieri seara, m-am apucat impreuna cu alex09 sa matuim vopseaua de la dodge viper srt-10 scara 1/18 si de la un bmw z4 scara 1/43...

eddycdk 09-02-09 06:42

Quote:

Originally Posted by cristinr1 (Post 2045283)
.... matuim vopseaua de la dodge viper srt-10 scara 1/18 si de la un bmw z4 scara 1/43...

nu trebuie sa matuiesti chair asa de mult...incat sa straluceasca tabla...

Martinos 14-02-09 20:43

pentru inceput usile portbagajul si usile din plastic ca sa se deschida terbe taiate afara si ar trebui sa le faci din poxilina.
in interior ar trebui sai pui niste boxe (casti sau ce gasesti tu) un amplificator din carcasa de cd neagra
si ca sa para mai din "metal" acopera toata caroseria cu un strat subtire de poxilina
poxilina este usor modelabila ca o plastelina se intareste in 30 minute, are 2 culori (2 bucati) una alba si una neagra.cand vrei sa faci ceva din poxilina tebuie sa iei o cantitate egala din ambele bucati si sa le amesteci bine pana cand se omogenizeaza (devinde un gri mai deschis) si daca dupa ce ai pus poxilina pe macheta si in 30 minute maximum nu se intareste inseamna ca nu ai amestecato bine.
astea sunt sfaturile mele sper sati prinda bine
Bafta!!!Daca ai ceva neclaritati vorbim pe mess id:[email protected]

cristinr1 14-02-09 20:51

Salut! Multumesc pentru sfaturi si promit ca voi tine cont de ele. In acest moment dodgeul est din nou stock indepartand de pe el tot ,,tuningul". Inca ceva: unde as putea gasi decapant? La ce fel de magazine??

Martinos 14-02-09 20:53

Decapant......hmmmmmm.... incearca la magazinele auto,precis acolo este!

alex09 18-02-09 19:49

Edy, vopseaua nu am matuit-o excesiv cred eu deoarece nu negrul era culoarea orginala ci argintiul.Vopseaua neagra incepuse sa se deterioreze deoarce vopseaua originala nu fusese indepartata.Avand in vedere cate straturi erau ,vopseaua s-a dat jos foarte repede.

cristinr1 10-04-09 20:13

4 Attachment(s)
Dupa lungi cautari, am gasit in sfarsit decapant, sau ceva de genu, insa bucuria mea nu a tinut mult, deaorece cand l-am aplicat nu a avut nici un efect, asa ca am inceput sa inlatur vopseaua manual. Daca stiti cumva de ce nu a functionat decapantul sau daca cumva acela din imagine nu este cel bun spuneti - mi va rog.

cristinr1 26-09-09 14:06

6 Attachment(s)
Marca: Citroen
Model: C3
Producator: majorette
scara: 1/58

Modificari:
-pleoape la faruri
- geamul de deasupra fumuriu
-schimbat jante
- vopsit negru grila din fata
- vopsit partea de sus de la stopuri galben
- vopsit proiectoarele galben

O sa retusez pe unde a iesit vopseaua urat.

Scuzati calitatea pozelor si sa stiti ca in realitate arata mult mai bn pt ca este mica si nu se observa asa de bn imperfectiunile.

bmwh548 26-09-09 16:26

Decapant: Chromofag. Vine in sticle de sticla de 1 litru (parca) si se gaseste la raioanele de metalo-chimice. Pretul e ~15 lei o sticla din ce imi aduc aminte.
Atentie la utilizare...

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning