![]() |
Re: Shelby GT500 cromat in Dubai
oare exista cocalari si in dubai Sau cromul asta e la moda ??
|
off: eu nu inteleg de ce majoritatea celor care posteaza aici sunt asa invidiosi pe arabii astia plin de bani...eu am tot respectul pentru ei, si pentru ceea ce fac! sunt oameni descurcareti, inventivi, credinciosi, d-aia le merge in toate! romanii....stiu doar sa comenteze pe seama lor si sa-i jigneasca...urat din partea voastra!
on: masina arata extraordinar! absolut superb cromu asta! |
Quote:
eu sunt deacord cu alexutzu' ;) ei au bani...ii doare undeva de parerile noastre :))))) |
Mda, dak nu santajau occidentul cu petrolul, ink mergeau pe camile, doar parvenitism.
|
Quote:
Pe mine unul da... In plus, este o aberatie sa "cromezi" o masina intreaga. CARE ESTE ROSTUL? Grandomania?! Pai de asta sufera si romanul, stai linistit... Dar nu oricare roman, ci rromanii si imbecilii care se numesc si "vedete". (d'astia alde Becali, Magda Ciumac, etc) |
au inceput sa ma cam plictiseasca astia cu masinile lor cromate... nu mai e mult si o sa apara si vreun romanas cu o dacie 1310 cromata:)))
|
Unde altundeva decat la ei.Nu pot sa cred ca au cromat o asa masina!!
|
Astia care i-au facut : cretini,prosti etc etc pe arabi
au curaj sa o spuna fata-n fata ? aveti sange-n co*e ?? ba pe net toti sunteti tari in gura,dar cand vine vorba sa fii barbat fugi,mai taceti dracu' din gura si comentati numai despre masina.. daca v-as da masina asta ,exact cum e nu imi spune ca o refuzi... majoritatea veniti in Germania sa luati ursi de 300 € si incercati sa ii prostiti pe aia din Romania ca ati luat-o cu 10.000 €. va rog frumos,terminati !!! nu am chef de certuri de-an powlea,cand se pune o masina din Dubai sariti unii de cur ca nu e frumoasa,etc etc, Astept reply-uri de la "smecherii aia" care au comentat ;) Quote:
Deja incepem sa ne abatem cam mult de la subiect... PS:daca ai 10 camile esti miliardar in euro daca nu stiai.. o camila de rasa costa de la 1 milion de euro in sus... |
Arabii sunt idolii mei!
Numai ca masina e naspa =))))))) |
frate au ei bani... da nau gusturi ..
.... |
Quote:
|
marfa rau masina asta
|
Quote:
|
Quote:
|
tot il faceti manelar pe asta......nu-i maciuca deloc omu.....am sa caut tot pe 4tuning ca tzin minte ca are omuletzul o supra de vreo mie de caiutzi.....asa ca tot respectul pt el......la ce masini a tunat din banii proprii isi permite sa faca si muscle-ul asta o masina de fitze.....are cu ce.....cei care mor de invidie.....treaba voastra....eu il respect.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning