![]() |
Re: PARTICULARITATI MERCEDES BMW
Quote:
Vechi topic, dar poate util unora. Pentru identificarea marcilor,modelelor ,apelati cu incredere la google image.Revistele costa,cateva clickuri de mouse,nu. @nazca,in anul ce a trecut de la ultimul post,probabil ca omul nostru nestiutor,este doxa de cunostinte. ;) |
cauta pe wikipedia din istoria marcilor. eu asa am facut ca nici eu nu stiam seriile apoi treaba cu e-urile, la mercedes nici eu nu prea le stiu, mare parte recunosc c-classe si e-classe. cat de cat. si mai iale la bmw dupa latime. eu asa faceam.
|
La inceput nici eu nu stiam bine dar cu timpul am invatat.Pasiunea:D cand eram mai mic aveam peste 100 de reviste cu masini si le rasfoiam zii de zii apoi vedeam o masina mai noua sau pe care nu o stiam ma duceam in spate si ma uitam si am invatat.
|
denumirile la bmw, Seria 3 E30 ursu are patru ochiane, E36 pisica, E46. E90.92 .ultimu model . seria 5 E 39 .E60 . septaru E65 . si asa mai departe . mai completati restu serilor.
|
El vrea de exemplu daca trece un BMW pe strada sa stie ce model e seria 3 seria 5 etc:D
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...er-series.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: