![]() |
Re: alfa 156 din pitesti
frumoasa rau de tot.bafta la cati mai multi km
|
mersi frumos
|
mai spaniolule..de ce nu ti-ai luat si tu un seat nu o italianca?esti printre putinii din spania ca are o alfa.faina.bafta la ea si la permis:lol:
_________________________________________________ be good, be different {Alfa Romeo} CUORE SPORTIVO |
e mai dracoasa asta mica! :)
|
si eu stau in franta si mi-am luat alfa nu citroen renault sau peugeot. a mea e de 1,8 ts de 144 cp si cu consumul in oras e nasol 13-14 dar asta e alfa si in plus ambreiajul ma omoara in ambuteiaje ma doare piciorul multi km in continuare cu alfeta ta bafta.
|
Frumoasa masina
|
salut! frumoasa masina!eu am o alfa 2.4 jtd si cu consumul nu ma plang. 9%in oras si 6.2% afara dar condus elegant. daca te dai la ea se da si ea la portofel.. am mers pe autostrada cu 220 si ma uitam la ac cum se duce la rosu. marea mea problema e ca mi se pare cam mare motorul ptr ea. am impresia k tre sa-i schimb tampoanele la motor. e mare ptr caroseria ei. voi ce parere aveti? in toamna vreau sa o foliez cu negru mat. abia astept. in rest doar de bine va doresc si fara militieni cu ap foto:D
|
Fratilor, asta nu e masina de alergat...oricum, o 156 editia IIa, '04, 1.6 Tspark, benzinar, fac zilnic traseu de vreo 15 km mixt (vreo 10 mai drepti + 5 urban) cu consum mediu de 7,2%-7,6% (considerand ca sunt mai mereu grabit :-p)
|
3 Attachment(s)
salutare tuturor!
am revenit cu mici schimbari.sper sa va placa |
va doresc tuturor un an nou fericit
sa auzim numai de bine |
ajutatima si pe mine va rog!
am montat pe spate macarale electrice ca aveam manuale si nu merg :cry: am schimbat si instalatiile din usile spate si usa stanga fata,am butoanele tot si degeaba!eu ma asteptam sa imi mearga |
pune si tu o schema electrica cu ce ai facut dak poti.
cum le-ai legat la tabloul de bord alea alea |
ce sa leg la tabloul electric?
|
4 Attachment(s)
ultima intalnire a alfistilor din pitesti.poate se mai baga cineva
|
arata ft bn masina .. sa ai noroc de ea si multi km fara incidente neplacute !!!
P.S.: nu vinzi jantele ?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning