Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   IF-98-MKY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/106094-if-98-mky.html)

b08ygs 29-01-09 19:03

Re: IF-98-MKY

Quote:

Originally Posted by IF-98-MKY (Post 2021189)
dar nus cum sa le prind fara sa gauresc pragu, sugestii?

cam greu fara sa gauresti pragul:)... , eu leam prins in silicon si in negrese si dupaia am chituit zona ca sa nu se vada negresele:P si leam facut fata cu aripa:-)

adi.schumi_tm 30-01-09 09:11

Nare nici un bai de dai gauri in prag,dai gauri si le prinzi cu pop-nituri,apoi chituiesti frumos daca vrei sa nu se vada capul de la pop-nit si vopsesti in culoarea caroseriei

IF-98-MKY 30-01-09 16:25

3 Attachment(s)
Multumesc pt sfaturi. Uita-ti cateva poze cu proiectoarele, i-am pus si prelungirile la spoliere (m-am cam chinuit de unu singur dar a meritat) ii fac maine poze si le pun.
Mai trebuie sa ii pun pragurile dar nu ma grabesc ca vreau sa iasa bine, si mai am o intrebare: dc ii pun praguri nu o sa stea mereu umeda tabla si vopseaua si o sa o ia rugina mai repede?
Mersi.

adi.schumi_tm 30-01-09 17:07

Quote:

Originally Posted by IF-98-MKY (Post 2023682)
Multumesc pt sfaturi. Uita-ti cateva poze cu proiectoarele, i-am pus si prelungirile la spoliere (m-am cam chinuit de unu singur dar a meritat) ii fac maine poze si le pun.
Mai trebuie sa ii pun pragurile dar nu ma grabesc ca vreau sa iasa bine, si mai am o intrebare: dc ii pun praguri nu o sa stea mereu umeda tabla si vopseaua si o sa o ia rugina mai repede?
Mersi.

Eu te sfatuiesc sa umplii cu spuma poliuretanica golul dintre pragul vechi de tabla si cel nou de fibra.Eu asa am de acum 2 ani si ceva si nu am problema cu rugina la pragul vechi,chiar m-am uitat atent cand am intrat sub masina si nu e nici o problema.Insa daca pragul vechi are deja inceput de rugina in el ar fii mai indicat prima data sa il repari,dai cu grund gros nu diluat si apoi montezi pragul nou.Bafta

IF-98-MKY 30-01-09 17:44

E o idee foarte buna, multumesc.

razvanell 30-01-09 18:25

eu stiam ca spuma aia retine apa...nu prea sunt de acord cu praguri d'astea.daca ii pui praguri false dai mai intai un strat de vaselina pe prag;)

IF-98-MKY 31-01-09 18:26

Mersi pentru sfaturi, cu pragurile mai aman putin sa vina caldura ca vreau sa usuce bine si pe urma sa dau un strat sanatos de vaselina si zilele astea cred ca vopsesc gentile, le fac buza exteriora argintie cred sau alba ca am vazut ca arata bine si asa scap si eu de capace :D. Poze o sa pun maine dupa ce o spal

IF-98-MKY 01-02-09 10:57

2 Attachment(s)
Si cateva poze cu prelungirile la spoilere, trebuia sa o spal dar am mai amanat ca e frig rau.

brosko 01-02-09 13:05

frumoasa masinuta cu o pereche da ploape ar arata demential plus de atat ca intarests capota pt ca modelul acesta de capota se crapa mai mereu acolo in zona farurilor

adi.schumi_tm 01-02-09 19:29

Arata foarte foarte bine cu prelungiri,insa acum ''urla'' dupa niste praguri de fibra.Cum a mai spus cineva ai putea sa ii pui si pleoape la faruri.Bafta

IF-98-MKY 02-02-09 13:13

Pragurile o sa vina odata cu caldura, si pleoape poate o sa-i pun dar banuiesc ca se sudeaza de capota, chituiesc si revopsita capota, asa e ? Dar la mine ar fi o problema deoarece nu eu am vopsit masina si nu am vopsea nuanta asta.

IF-98-MKY 06-02-09 18:50

Am reusit pana la urma sa ii pun si praguri, cu multa munca si vaselina, si acu arata si ea a masina, dupa mine bestial, ca i-am vopsit si jentile.
Poze nu am apucat sa fac o sa ii fac maine cred si le pun.

adi.schumi_tm 06-02-09 19:00

Pleoape se gasesc din fibra si vin lipite pe far

alex_84 09-02-09 19:09

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 2044116)
Pleoape se gasesc din fibra si vin lipite pe far

Unde ai vazut pleoape pentru berlina sint si eu interesat.... acelasi model ca al lui... mersi

IF-98-MKY 09-02-09 21:09

Pleopele din fibra cred ca ar fi bune dar nu am vazut nicaieri, o avea prin vitan? ca ar arata bine cu ele.

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning