![]() |
Re: Accidente
Quote:
|
Accidente
Quote:
Pai daca angajezi imbecili normal....Cand se face angajarea soferului se zice frumos ca oprirea cu client se face in asa fel incat sa nu incurci traficul! Daca patronii firmelor si-ar supraveghea angajatii (cum se facea acum cativa ani) atunci sigur ar fi mai disciplinati.Mai de mult patronii ii sanctionau pe cei cu obrazul gros si cu nesimtirea nemarginita! Si crede-ma ca sunt si soferi simtiti, care respecta semnele de circulatie si nu is nesimtit in trafic. |
cunosti tu unu?
|
Accidente
Quote:
|
Parerea mea e ca taximetrishtii sunt o "specie" aparte...si ca ar trebui deschis un topic separat in care moderatorii sa mute aceste discutii off topic...se stie ca ei sunt "regii soselelor" in orashe, la fel ca tirishtii in afara orashelor...taxishtii stiu tot, sunt pesti, duc clientii peste tot, dau sfaturi strainilor despre unde si ce sa viziteze fara ca vreunul sa fi pus vreodata piciorul in Gradina Botanica, cunosc toate scurtaturile din oras, unde sunt camere de monitorizare si pe unde sa mearga sa le evite...Xili, din pacate 95% din taximetrishti sunt oameni care sunt frustrati, putin considerand taximetria ceea ce este de fapt, UN SERVICIU PUBLIC !!! Faptul ca exista exceptii, intareste regula...
|
Tot timpul exista o rezolvare ! Olticit cu bullbaruri si tije de fier in loc de oglinzi, a.k.a. spaima taximetristilor :D
|
Re: Taximetristii clujeni - discutii
sa nu generalizam . cunosc totusi si cazuri de taximetristi cumsecade , baieti valabili
|
Quote:
|
Quote:
dadadadda facem unu???:D adevaru e ca sunti cativa care sunt ok |
sau mergi in coloana,in spate la un taximetrist,toti merg,el incetineste si cand claxonezi pun avariile si so scos..ca daca vrei sa schimbi banda altii nu te lasa.si stai..si stai,coboara clientul si dupaia pleaca,si esti inca in spatele lui si nici nu iti multumeste ca te_a facut sa stai dupa el.apai sa nu te enervezi?am patit de multe ori
|
Quote:
se numeste comunicare rapida...si se face prin statiile de emisie-receptie...ei se inteleg...sunt o comunitate...mare lucru ca nu isi cer independentza ca si aia din Gaza... " HALLO cod 100 pe Dorobantilor 345"... |
...nu inteleg dc nu face primaria ceva in legatura cu ei ?..
|
Quote:
Categoric sunt cateva specimene care iti scot peri albi, si pe care ii injuri din tot sufletul.. dar nu uitati cati sunt.. si doar pentru ca vreo 10-20 sunt niste tampiti inculti si necrescuti care daca au primit masina de la firma se cred zeii potecii nebatute, asta nu inseamna ca toti sunt la fel ;) |
dah.. ultima bomba.. stiati ca.. parcarea din fata de la mc donalds`u din piata mihai viteazu e toata a lor?.. da e drept ca exista in spate parcare etajata si bla bla.. am intrat 1 mn in parcarea aia sa astept pe cineva si toti taximetristi o sarit pe mine ca iesi afara...
|
Te'o vazut mai fraier. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning