![]() |
Re: Opel Calibra C20LET 4x4
Mai era una mov deschis sau ceva de genu, turbo era sigur, 4X4 o fi fost in zilele bune, si culmea o conducea un nene de peste 60 de ani :D Avea nr BV xx BUM, daca o vedeti pe undeva dati un semn, poate reusesc sa dau de ea.
|
Re: opel calibra turbo 4x4
pentru termocuple: http://www.autokarma.ro/catalog_fisa...195&filtru=140
a mea este, ca si pe site, tot marca FACET. imposibil sa nu gasesti la orice magazin de piese auto era una la un momentdat cu numere de brasov intr-o stare deplorabila, dar cred ca era de prin alte orasele din judet, nu din orasul brasov. masina a fost lovita frontal si a ajuns dezmembrata prin Botosani. din cunostintele mele nu cred ca mai este nici o alta calibra/vectra turbo prin zona:-P da, sunt interesat de o sedintza profi, de ce nu. pastram legatura LE: am uitat tzutzule ca mi-ai zis de gagiu trecut de prima tinerete cu turbo-ul |
Quote:
|
am mai scris si mai devreme. modificarile imediat urmatoare: downpipe custom 3" admisie mare custom cu injectoare de 440cc si axa pe admisie de c20xe. urmeaza sa pun cealalta cutie de viteze pe masina. momentan cam asta mi-e bugetul. intre timp ma apuc de lecturat despre LET
imi face in schimb cu ochiul kit-ul hidraulic de ambreiaj ce l-am vazut la esperache |
alex frumoasa masinuta. este o bestie pe roti am avut ocazia sa merg cu ea si pot zice ca m-a lasat impresionat
|
Salut Aleks,scuze ca iar te bat la cap cu termocuplele alea,imi poti spune de la ce magazin de piese auto ti-ai cumparat termocupla aceea in doua trepte 82-88?Eu am cautat la mine in oras dar ce am gasit era doar 83-88 si doar cu o treapta,cu doua trepte nu am gasit nicaieri.Mersi frumos
P.S:m-am uitat la cea pe care mi-ai aratat-o in link dar cel putin cea din poza e tot cu doua fire |
@dabotta: poate ne mai vedem prin brasov, sau daca nu la vara prin oradea. sa mai stam la o palavra:D
@salfkm: nu ma bati la cap, stai linistit. piesa am cumparat-o de aici: http://olmedo.ro/ nu au informatii multe pe site, dar au numere de telefon. le poti da un telefon, macar sa iti zica ce cod are termocupla respectiva, apoi iti va fi mult mai usor sa cauti piesa la tine in oradea. sau poate ai noroc si cei din brasov trimit prin curier. pe site-ul de la autokarma ce ti l-am dat mai sus, termocuplele cu 2 trepte sunt ultimele 2 de jos. se poate observa in schitza ca au 3 pini, insa intr-adevar nu sunt la temperaturile pe care le cauti tu. |
Am reusit si am gasit azi termocupla exact cum ai si tu 87-82 de grade prima treapta,am facut comanda si o astept acuma.Mersi frumos pt ajutor :)
P.S:s-ar putea sa nu mearga la mine?Asa mi-a spus cel de la magazin ca s-ar putea sa am surpriza ca sa nu imi mearga delco sau cum trebuie,de ce nu stiu. |
Super tare masina ta, te lauda lumea din bloc de la tine. Auzisem ceva de genu "Are un prieten o Calibra de 300cp" si sincer nu l-am crezut, dar cand ti-am vazut intercoolerul am stat un pic pe ganduri!!! Succes
|
@salfkm: anytime.
cat despre delco, te referi la distribuitor? daca da, nu vad nici o legatura intre cele 2. @sorin_sorin95: mersi de apreciere. insa trebuie sa specific ceva: nu am zis nimanui ce putere are masina. pana la proba contrarie (un dynotest) caii sunt doar pe hartie :-) |
Scuze am scris eu gresit,vroiam sa zic ca s-ar putea sa nu imi mearga deloc termocupla?Asa mi-a spus cel de la magazin,habar nu am de ce
|
Calibra...Caramba..:D...Frumos. Ai grija de ea, altceva nu am ce sa iti urez...btw...vrei sa iti pui cutie automata? sau nu am inteles eu bine:D?
|
alex hai nu mai fi modest in legatura cu caii aia. Va zic io are cu siguranta peste 280 la ce senzatii iti da si la cum iti rupe ficatii si splina :))
|
@alex imi spui si mie cum se pot deosebi chiulasele ks400 de ks 700?
cat despre masina....multi km fara beleli. |
1 Attachment(s)
Quote:
salut marian, am incercuit cu ROSU unde este trecut codul "400". acela corespunde chiulaselor KS400. la KS700, este stantat codul 700 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning