![]() |
foarte tare frateeeeeeeeee :D
las ca pana iese Loganu asta dispare gripa aviara:D apare gripa aviatoare :twisted: :twisted: :D gata offtopic :( |
Sper sa ma impresioneze la alte capitole k la capitolul design esterior nu m-a impresionat deloc
|
la spate seamana cu fiat panda putin... ciudata rau caroseria.
|
asa la lungime seamana f mult cu ARO lui Ceausescu :shock: ....dar mai stii poate o sa sparga vanzarile :lol:
|
depinde de kt e si sa fie diesel
|
Nu stiu de ce ii zice Logan Adventure ca nu are nici un element stilistic de la Logan, mai degraba e un model nou.
|
cum poate fi numit Logan Adventure ca n-are nici un element care sa il faca de aventura parca ar fi autobuz urata caroserie
|
se anunta preturi de peste 15K euro :shock: :shock: :shock:
|
Atunci nu o mai cumpara nimeni. Cu 15k iei un Scenic cu dotarea de baza, si tot are mai multe dotari decat Logan.
|
se arunca zvonuri...
nu cred informatii din astea... |
traim s-o vedem si p-asta ?? :?:
monovolum de la dacia......sa fim seriosi,ei deabia s-au cacait sa scoata un amarat de diesel(desi le urasc)si 1.5 si acum vor sa scoata si monovolume ei? :lol: sa fim seriosi......dak e sa scoata break-ul cu o motorizare mai puternica pe diesel,asa auzisem da nu monovolume. ei nu sunt in stare sa scoata sedanu ca lumea si ei se gandesc la monovolum :lol: :lol: |
Cred ca la capitolul asta Dacia e neputincioasa. Cine stie ce planuri (meschine) au cei de la Renault cu saraca masina mioritica? Mai stii, poate vor s-o transforme intr-un brand recunoscut in toata lumea...
|
in toata lume... din bangladesh pana in sri lanka...
sa speram ca vor continua politica agresiva de pe piata vestica, dar tot o maisna pentru lumnea a 3 a ramane... singurul avantaj e ca au de munca multi oameni, multe firme pe langa ei ( furnizori de subansamble, servicii-transport.,etc ) pt ca profitul nu ramane aici... |
N-o sa apare niciodata asa ceva. E un espace modifikt p calc cred! :?
|
Um... nu cred. Espace este o bestie (k dimensiune, nu k putere). Loganul Adventure pare mai degraba de talia unui Scenic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning